Nieuwe keuken2022-07-19T10:11:55+02:00

NIEUWE KEUKEN

Bij Küchen-Dump kunt u terecht voor kwaliteitskeukens tegen bodemprijzen! Bekijk onze verschillende stijlen en doe inspiratie op!

De soorten indelingen

Het verschil
Nieuwe keuken

Modern

Voor de royale thuiskok!

Nieuwe keuken

Landelijk

Voor de sfeervolle borrel chef!

Nieuwe keuken

Industrieel

Voor de charmante liefhebber!

Nieuwe keuken

Scandinavisch

Voor de efficiënte kok!

Nieuwe keuken

Design

Voor de klassieke topchef!

Nieuwe keuken

Klassiek

Voor de unieke Bourgondiër!

NIEUWE KEUKEN

Inspiratie

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Bij Küchen-Dump kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan kwaliteitskeukens tegen bodemprijzen. Zo hebben we mooie A-merken keukenapparatuur, maar dan voor een leuke prijs! Een keuken aanschaffen is immers al duur genoeg, daarom denken wij met u mee. Ook bieden we u graag passend advies over alle mogelijkheden. Gaat u voor modern, klassiek of toch liever een industriële keuken? Kom langs in onze showroom en bekijk het aanbod!

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Neem contact op

INSPIRATIE OPDOEN

Blader door

Nieuwe keuken | Küchen-Dump heeft alles voor u!

Bij het kopen van keukens komt veel kijken.  Het is niet zomaar iets en u wilt er natuurlijk wel lang plezier van hebben. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste aankoop. Onze keukens zijn van Duitse kwaliteit en zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk. Zo hebben we al onze keukenmodellen vernoemd naar eilanden. Gaat u voor het type Saba (klassieke stijl), Dominica (moderne stijl) of één van de andere keuzes in ons assortiment. Kom langs in onze megastores om alle keukens op uw gemak te bekijken.

Hoe maakt u de juiste keuze?

Het is soms lastig om een goede keuze te maken. Hoe maakt u nou de goede keuzes wanneer het gaan om de aanschaf van een keuken? Allereerst is het goed om te inventariseren wat u belangrijk vindt. Bent u een echte thuiskok? Dan is het belangrijk om te kijken naar de apparatuur die in keukens zit. Houdt u meer van design? Dan is de uitstraling weer belangrijker. Hoe dan ook, denk aan het benutten van kleine ruimtes en personaliseer deze. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar voor vrijblijvend advies.

3D tekening aanvragen

Keuken trends

ontdek meer

Neem contact met ons op

Wilt u hulp bij de aanschaf van uw nieuwe keuken? Küchen-Dump helpt u graag! U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of even bellen naar 078 – 652 40 00. Tot snel bij Küchen-Dump!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken
Ga naar de bovenkant