Industriële keuken

Wat is een

Bent u op zoek naar de perfecte stijl voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer over de industriële keuken!
Onze industriële keukens zijn de perfecte stijl wanneer u houdt van een robuuste en stoere keuken. De stijl kenmerkt zich dan ook door het gebruik van beton, staal en hout. Dit zorgt voor een krachtige en stoere uitstraling. Om de stijl helemaal af te maken wordt er gebruik gemaakt van opvallend apparatuur, denk aan een vrijstaand fornuis. Doe inspiratie op!

Moodboard

Materialen

Annita en Ramir

De industriële keuken bij

Annita en Ramir hebben een industriële keukenstijl in hun woning. Beiden houden ze van grove materialen en donkere kleuren. De keuken oogt hierdoor stoer en krachtig. Door gebruik te maken van donkere kleuren en stalen accessoires in combinatie met lichtere kleuren hebben Annita en Ramir een prachtige industriële keuken gecreëerd.

Industriële keukens zijn vaak robuust en stoer. Materialen als hout en RVS ziet u vaak terug in de keuken. De materialen bepalen de stijl in de keuken. Ook wordt er vaak gebruik

gemaakt van de betonlook en natuursteen. In de afwerking is het goed om te kiezen voor matte meubels i.p.v. glas. Dit geeft een wat stoerdere uitstraling. Een betonnen werkblad met houten keukenkasten geven een hele gave uitstraling.

Bent u net als Annita en Ramir dol op een industriële keuken? Plan dan een afspraak in bij Küchen-Dump en vraag om advies van één van onze keukenspecialisten. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droomkeuken.

Küchen-Dump - industrieel-4
Küchen-Dump - industrieel-5
Küchen-Dump - industrieel

.

Doe inspiratie op

Blader door