Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Contactgegevens

Schieweg 73-75
2627 AT  Delft

Afspraak maken

De Stappen tot een nieuwe keuken

Droomkeuken

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droomkeuken werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze keukenspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droomkeuken.

Bij onze keukenwinkel in Delft bent u aan het juiste adres! Bij Küchen-Dump kunt u namelijk terecht voor Duitse kwaliteit keukens tegen bodemprijzen. Het enige wat wij dumpen, dat is de prijs! In onze winkel staan de medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het aanschaffen van uw nieuwe keuken. Hierbij ervaart u uitstekende service, een lage prijs en natuurlijk goede kwaliteit. Ook beschikken al onze keukens over A-merken apparatuur! Kom langs in Delft en bekijk ons aanbod!

Keukenzaak in Delft | Kwaliteitskeukens tegen bodemprijzen!

In onze keukenshowroom hebben we een ruim aanbod aan kwaliteitskeukens. Bent u op zoek naar uw droomkeuken? Wij beschikken over droomkeukens voor de laatste prijs! Om hier zeker van te zijn kunt u uw offerte van één van onze concurrenten meenemen. Wij vergelijken deze en laten aan u zien wat er bij ons mogelijk is! Maak gebruik van onze offertevergelijker op de website. Ook kunt u langskomen in de winkel om onze goedkope keukens te bekijken. Hier helpt één van onze keukenspecialisten u graag verder met het vinden van de perfecte keuken voor bij u thuis!

LEES ONZE BLOGS

Wilt u nog wat inspiratie opdoen voor het vinden van uw droomkeuken? Lees dan eens onze blogs! Deze zijn te vinden op onze website. De blogs bevatten verschillende onderwerpen. Zo gaat de een over de verschillende keukentrends van het moment en de ander beschrijft een keukenstijl. Uiteraard zijn er ook handige tips op terug te vinden.

Om nog meer inspiratie op te doen kunt u ons inspiratiemagazine aanvragen. Ons magazine staat vol met tips, keuken ideeën en laat de verschillende stijlen keukens zien. Het aanvragen van het inspiratiemagazine is geheel gratis en vrijblijvend.

Laat een gratis 3D ontwerp maken

Wist u dat u bij Küchen-Dump terecht kunt voor een 3D ontwerp van uw keuken? Onze keukenspecialisten kunnen namelijk goed vastleggen hoe uw keuken er in 3D uit komt te zien. Wij vertalen uw woonwensen en brengen deze letterlijk in kaart. Vertel ons alles wat u wenst en wij gaan aan de slag. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Het mooie van onze 3D ontwerpen is niet alleen dat ze u direct een goed beeld geven van de complete keuken. Ze zijn ook nog eens gratis en vrijblijvend. Klinkt geweldig toch?