Marmeren keuken

Wat is een

Bent u op zoek naar de perfecte stijl voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer over de marmeren keuken!
Voor de liefhebbers van een moderne, stijlvolle en minimalistische look hebben wij goed nieuws! De marmeren keuken is weer helemaal in! Met marmeren bladen of tegels tovert u uw keuken om tot een luxueuze keuken.

Moodboard

Materialen

Vera en Neal

De marmeren keuken bij

Vera en Neal hebben er voor gekozen om het marmer terug te laten komen op twee verschillende plekken. Namelijk de achterwand van de keuken en het keukenblad. Wanneer u te veel gebruik maakt van het marmer patroon, kan het wat druk ogen. Let hier dus op bij het ontwerpen van uw keuken.

Naast dat er kan worden gekozen voor een keuken in marmer, kan er natuurlijk ook worden gekozen voor alleen marmeren accessoires. Denk hierbij aan marmeren zeeppompjes, planken, een tafel, een planten pot, opbergdoosjes etc.

Het voordeel van marmer is dat het verkrijgbaar is in allerlei verschillende kleuren. Het wit met grijze marmer is wel de optie die het vaakst wordt gekozen. Maar hoe uniek is het om bijvoorbeeld gebruik te maken van zwart marmer of bijvoorbeeld bruin? Experimenteren maar! Goed om te weten is dat er gebruik kan worden gemaakt van echt marmer en marmerlook tegels. Het voordeligst is om te kiezen voor de marmerlook tegels.

Bent u ook net als Vera en Neal fan geworden van de marmeren keukenstijl? Kom dan snel langs bij Küchen-Dump en laat u adviseren! Onze keukenspecialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomkeuken!

Keuken trends

Ontdek meer
gekleurde kranen
Küchen-Dump - kuechendump-3d-ontwerp-cta
Küchen-Dump - kuechendump-aruba-home

.

Doe inspiratie op

Blader door