Koelkasten

Assortiment

Een apparaat wat van groot belang is in de keuken, is de koelkast. Deze is verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Omdat wij begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken met al deze varianten, helpen wij je graag op weg.

koelkasten

Verschillende soorten

Vrijstaande koelkast
Er wordt vaak gekozen voor een vrijstaande koelkast, als er meer eisen gewenst zijn. Denk bijvoorbeeld aan een koelkast met twee deuren, een extra vriesvak of ingebouwde ijsblokjesmachine. Wanneer je een groot gezin hebt, is het ook vaak handig om bijvoorbeeld in de bijkeuken of schuur een extra koelkast te hebben. Zo is er altijd plek!

Ingebouwde koelkast
Wanneer er een nieuwe keuken wordt aangeschaft, kiezen mensen er vaak voor om er direct een ingebouwde koelkast bij te nemen. Zo is hij niet opvallend en valt hij mooi in één met de rest van de keuken. Vaak zijn dit ook gewoon standaard koelkasten met een niet te groot formaat.

Verschillende kleuren
Tegenwoordig zijn koelkasten met een kleur helemaal in. Ze zijn lekker opvallend en maken van jouw keuken een vrolijke plek. Naast vrolijke kleuren, zijn de koelkasten natuurlijk ook verkrijgbaar in chique grijs, modern zwart of gewoon het klassieke wit.

Koelkast met vriesfunctie of losse vriezer?
Bij veel koelkasten zit er al een vriezer ingebouwd. Wel zijn dit vaak erg kleine ruimtes, waar je niet al je producten in kwijt kan. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, adviseren wij om een losse vriezer erbij te nemen. Deze kan overal waar plek is geplaatst worden, en je kan er veel meer in kwijt.

Küchen-Dump - Kuechen-dump-cuba-2
Küchen-Dump - hoekkeuken
Küchen-Dump - Schermafbeelding 2023-02-24 160348