Küchen-Dump Purmerend

keukenwinkel
Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs!

Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droomkeuken! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Küchen-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze adviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod zelf!

Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.

Openingstijden
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:00 - 18:00 uur
  • Woensdag09:00 - 18:00 uur
  • Donderdag09:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag09:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten
    11:00 - 16:00 uur
  • zondag 1 oktober11:00 - 16:00 uur
Contactgegevens
Voltastraat 3
1446 VA  Purmerend

De populairste keukens

Inspiratie opdoen

Als u op zoek bent naar een goede keukenwinkel, kijk dan zeker eens bij Kuchen-Dump Purmerend. Wij hebben een enorme selectie aan kwaliteitskeukens, keukenapparatuur en meer. Hier ziet u een greep van de keukens uit onze showroom. Kom langs en bekijk de keukens die volledig designed zijn volgens de laatste trends. U vindt bij ons stijlen, zoals Japandi, marmer, industrieel en biophillic design.

Keukenshowroom in Purmerend

Het ontwerpen van uw droomkeuken hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn genoeg keukenzaken die het technische werk voor u doen, zoals Küchen-Dump. U hoeft ons alleen maar een paar belangrijke details te geven over wat u zoekt in een keuken en wij maken het ontwerp. Wij kunnen aan de hand van een 3D ontwerp een complete keuken voor u creëren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat alles precies zo wordt, als u voor ogen heeft. Dus als u zich overweldigd voelt bij de gedachte aan het ontwerpen van uw droomkeuken, kom dan zeker eens langs bij Küchen-Dump!

VRAAG ONS ISNPIRATIEMAGAZINE AAN

Als uw keuken toe is aan een make-over, vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan. Zo kunt u een aantal goede ideeën opdoen om uw ruimte te veranderen in de keuken van uw dromen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe apparatuur, kasten of werkbladen, of gewoon de indeling van uw ruimte wilt veranderen, een keuken inspiratie magazine kan u voorzien van alle informatie en inspiratie die u nodig heeft. Vraag dus vandaag nog uw gratis exemplaar aan! Verder kunt u gerust een offerte van een andere keukenwinkel meenemen om te zien dat wij de goedkoopste zijn. Ons personeel is altijd behulpzaam, zodat u zeker kunt vinden wat u zoekt.