Openingstijden

 • MaandagGesloten
 • Dinsdag09:00 - 18:00 uur
 • Woensdag09:00 - 18:00 uur
 • Donderdag09:00 - 18:00 uur
  15:00 - 18:00 uur
 • Vrijdag09:00 - 18:00 uur
 • Zaterdag09:00 - 17:00 uur
 • ZondagGesloten
 • donderdag 18 april15:00 - 18:00 uur
 • zaterdag 27 aprilGesloten

Contactgegevens

Voltastraat 3
1446 VA  Purmerend

Afspraak maken

De Stappen tot een nieuwe keuken

Droomkeuken

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droomkeuken werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze keukenspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droomkeuken.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Küchen-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze keukens zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @kuchendumpnl op Instagram als u ook trots bent op uw keuken.

De populairste keukens

Inspiratie opdoen

Als u op zoek bent naar een goede keukenwinkel, kijk dan zeker eens bij Kuchen-Dump Purmerend. Wij hebben een enorme selectie aan kwaliteitskeukens, keukenapparatuur en meer. Hier ziet u een greep van de keukens uit onze showroom. Kom langs en bekijk de keukens die volledig designed zijn volgens de laatste trends. U vindt bij ons stijlen, zoals Japandi, marmer, industrieel en biophillic design.

Keukenshowroom in Purmerend

Het ontwerpen van uw droomkeuken hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn genoeg keukenzaken die het technische werk voor u doen, zoals Küchen-Dump. U hoeft ons alleen maar een paar belangrijke details te geven over wat u zoekt in een keuken en wij maken het ontwerp. Wij kunnen aan de hand van een 3D ontwerp een complete keuken voor u creëren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat alles precies zo wordt, als u voor ogen heeft. Dus als u zich overweldigd voelt bij de gedachte aan het ontwerpen van uw droomkeuken, kom dan zeker eens langs bij Küchen-Dump!

VRAAG ONS ISNPIRATIEMAGAZINE AAN

Als uw keuken toe is aan een make-over, vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan. Zo kunt u een aantal goede ideeën opdoen om uw ruimte te veranderen in de keuken van uw dromen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe apparatuur, kasten of werkbladen, of gewoon de indeling van uw ruimte wilt veranderen, een keuken inspiratie magazine kan u voorzien van alle informatie en inspiratie die u nodig heeft. Vraag dus vandaag nog uw gratis exemplaar aan! Verder kunt u gerust een offerte van een andere keukenwinkel meenemen om te zien dat wij de goedkoopste zijn. Ons personeel is altijd behulpzaam, zodat u zeker kunt vinden wat u zoekt.

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droomkeuken! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Küchen-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze keukenadviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan keukens zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.