Vaatwasser

Assortiment

Veel mensen vinden de afwas doen niet het fijnste wat er is, en terecht! Want waarom zou je zelf de afwas doen, als de vaatwasser alles voor jou in één keer kan afspoelen? Wij leggen graag aan jou uit op welke punten je moet letten als je een vaatwasser aanschaft en welke verschillende modellen er zijn.

Vaatwasser

Soorten

Volledig geïntegreerd
Wanneer je niet wilt dat je vaatwasser opvalt, kan je het beste kiezen voor een volledig geïntegreerd model. Doordat er een frontpaneel aan de buitenkant van de vaatwasser gemonteerd wordt, lijkt het net een keukenkastje en valt hij dus niet op. Als je liever tijdens het wassen de resttijd wilt blijven zien, kan je beter kiezen voor een volledig geïntegreerde vaatwasser met vloerprojectie.

Half geïntegreerd
Als je graag de vaatwasser netjes weggewerkt wilt hebben, maar toch nog makkelijk wilt besturen, kan je het beste kiezen voor een half geïntegreerde vaatwasser. Het verschil met deze vaatwasser is dat ondanks dat de deur dicht zit, hij van buiten nog te besturen is. Dat is tevens ook het nadeel van deze variant, alle knoppen zijn altijd zichtbaar.

Onderbouw
Maakt het voor jou niet uit of je vaatwasser nou opvalt of niet, dan kan je altijd gaan voor de standaard vaatwasser, namelijk de onderbouw. Hierbij is er geen frontpaneel aanwezig, waardoor je gewoon recht tegen de vaatwasser aankijkt. De vaatwasser zal dus niet mee opgaan in het design.

Vrijstaande vaatwasser
Het kan voorkomen, dat je helaas niet genoeg plek hebt in de keuken voor een vaatwasser. Dan is het mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande vaatwasser. Bij deze vaatwasser hoef je namelijk geen rekening te houden met de nismaten in je keuken. Zo kan je de vaatwasser gewoon op een plek neerzetten waar het wel past!

Vragen
Natuurlijk helpen onze experts jou graag met al je vragen omtrent vaatwassers. Kom gerust eens langs bij de vestiging bij jou in de buurt of vul ons contactformulier in.

Vaatwasser
Vaatwasser
Vaatwasser