Vaatwasser

Assortiment

Veel mensen vinden de afwas doen niet het fijnste wat er is, en terecht! Want waarom zou u zelf de afwas doen, als de vaatwasser alles voor u in één keer kan afspoelen? Wij leggen graag aan u uit op welke punten u moet letten als u een vaatwasser aanschaft en welke verschillende modellen er zijn.

Vaatwasser

Soorten

Volledig geïntegreerd
Wanneer u niet wilt dat uw vaatwasser opvalt, kunt u het beste kiezen voor een volledig geïntegreerd model. Doordat er een frontpaneel aan de buitenkant van de vaatwasser gemonteerd wordt, lijkt het net een keukenkastje en valt hij dus niet op. Als u liever tijdens het wassen de resttijd wilt blijven zien, kunt u beter kiezen voor een volledig geïntegreerde vaatwasser met vloerprojectie.

Half geïntegreerd
Als u graag de vaatwasser netjes weggewerkt wilt hebben, maar toch nog makkelijk wilt besturen, kunt u het beste kiezen voor een half geïntegreerde vaatwasser. Het verschil met deze vaatwasser is dat ondanks dat de deur dicht zit, hij van buiten nog te besturen is. Dat is tevens ook het nadeel van deze variant, alle knoppen zijn altijd zichtbaar.

Onderbouw
Maakt het voor u niet uit of uw vaatwasser nou opvalt of niet, dan kunt u altijd gaan voor de standaard vaatwasser, namelijk de onderbouw. Hierbij is er geen frontpaneel aanwezig, waardoor u gewoon recht tegen de vaatwasser aankijkt. De vaatwasser zal dus niet mee opgaan in het design.

Vrijstaande vaatwasser
Het kan voorkomen, dat u helaas niet genoeg plek hebt in de keuken voor een vaatwasser. Dan is het mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande vaatwasser. Bij deze vaatwasser hoeft u namelijk geen rekening te houden met de nismaten in uw keuken. Zo kunt u de vaatwasser gewoon op een plek neerzetten waar het wel past!

Vragen
Natuurlijk helpen onze experts u graag met al uw vragen omtrent vaatwassers. Kom gerust eens langs bij de vestiging bij u in de buurt of vul ons contactformulier in.

Keuken trends

ontdek meer
Vaatwasser
Vaatwasser
Vaatwasser