Keukenaccessoires

assortiment

Uw keuken goed indelen kan een moeilijker klus zijn, dat weten wij als geen ander. Een onlogisch ingerichte keuken is niet iets waar u blij van wordt. Uw ruimte wordt pas goed benut wanneer u de juiste keukenaccessoires aanschaft en u de belangrijke zaken bij elkaar zet. Uiteindelijk creëert u hier mee ruimte mee op uw aanrecht.
Opbergsystemen kunnen functioneel zijn voor het inrichten van lades en kasten. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en voorzien u in meerdere tips.

Keukenaccessoires

Verschillende soorten

Soorten keukenaccessoires

Bij Kuchen-Dump kunt u terecht voor onder andere:
• Wandopbergers
• Afvalemmers
• Spoelbakken
• Handdoekdragers
• Luchtroosters
• Handgrepen
• Stopcontacten

Spoelbakken
RVS (roestvrij staal) is vaak het materiaal dat gekozen wordt voor de productie van spoelbakken. Naast dat het een stijlvolle uitstraling heeft, is de spoelbak ook makkelijk in onderhoud en gaat RVS lang mee. Als de spoelbak niet van RVS is gemaakt, dan is het vaak van kunststof, keramiek of graniet. Spoelbakken zijn in veel vormen verschillen vormen te verkrijgen. Daarnaast kan de spoelbak ook in combinatie met restenbakjes en korfpluggen geleverd worden. U kunt kiezen voor een enkele spoelbak of dubbele spoelbak, met of zonder afdruip. Uw wensen en eisen zijn leidend. Tips van ons; een spoelbak met afdruip raden wij aan wanneer u vaak de afwas in de spoelbak doet.

Neem contact met ons op
Moeite met het vinden van de juiste accessoires? Het aanschaffen van accessoires van hetzelfde merk, willen wij u in ieder geval adviseren. Op deze manier zorgt u ervoor dat alle onderdelen goed bij elkaar combineren, aansluiten en eenheid creëren in de keuken.
Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Alvast inspiratie opdoen? Ook dat is mogelijk! Op de website staat ons gratis inspiratiemagazine. Deze staat boordevol trends, sfeerafbeeldingen, tips en een greep uit onze merken.

Küchen-Dump - Kuechen-dump-dominica
Küchen-Dump - grenada-4
Keukenaccessoires