Moderne keuken

Wat is een

Wanneer u houdt van minimalisme en rust is de moderne keuken de perfecte keukenstijl voor u. Deze keukenstijl wordt gekenmerkt door de strakke afwerkingen, het gebruikt van neutrale kleuren, glas en strakke lijnen. De moderne keuken wordt ook wel de tijdloze keuken genoemd, omdat dit een keukenstijl is waar u nog lang van zou kunnen genieten.

Moodboard

Materialen

Sanne en Thomas

De moderne keuken bij

Sanne en Thomas hebben gekozen voor een moderne keukenstijl. Ze hebben voor deze stijl gekozen, omdat deze compleet aansluit bij de stijl van hun woning in Capelle. Zoals u ziet hebben ze wit als basis kleur gekozen. Dit laat de keuken meteen groter ogen en is de perfecte basis. Met deze kleur kan vrijwel alles gecombineerd worden. Verder is er gebruik gemaakt van verschillende materialen. Zo zien we dat er voor de achterwand van deze keuken hout is gebruikt en voor de voorste keukenkastjes weer beton. Sanne heeft er voor gekozen om een houten achterwand te plaatsten, om de kleuren een beetje te doorbreken. Ze wilde geen volledige zwart-witte keuken. Er is van alles mogelijk met de moderne keukenstijl!

Het voordeel van een moderne keuken is dat het een strakke en opgeruimde uitstraling achterlaat. Natuurlijk kunt u deze stijl geheel aanpassen naar uw eigen stijl. Zo kunt u ervoor kiezen om de keuken ultramodern te maken of juist alleen bepaalde elementen te gebruiken. Ook wordt er vaak bij deze keukenstijl gebruik gemaakt van een kookeiland. Niet alleen creëert een kookeiland een gezellige plek, ook zorgt het voor een luxe uitstraling.

Wilt u net als Sanne en Thomas ook genieten van een prachtige moderne keuken? Kom dan eens langs bij Küchen-Dump! Plan een afspraak in en laat u inspireren in onze showroom. Onze keukenspecialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomkeuken!

moderne keuken
moderne keuken
moderne keuken

.

Doe inspiratie op

Blader door