Houten keuken

Wat is een

Bent u op zoek naar de perfecte stijl voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer over de houten keuken!
Wie houdt van een gezellige keuken, kiest voor een houten keuken! Hout straalt namelijk warmte en luxe uit. Het voordeel van hout is dat er veel verschillende soorten zijn. Hierdoor heeft u veel opties en kunt u uw keuken geheel naar eigen smaak inrichten.

Moodboard

Materialen
Houten keukenkastjes

Marcel en Selena

De houten keuken bij

Marcel en Selena zijn echte natuurliefhebbers. Dit is dan ook de reden waarom zij hebben gekozen voor hout in hun keuken. In hun woning in Haarlem hebben zij een houten achterwand laten plaatsen. Het hout hebben ze doorgetrokken naar de wasbak, die tevens ook als eetgedeelte kan worden gebruikt. Door de grijze kleur met hout te combineren, brengt de keuken meer sfeer met zich mee. Selena heeft de keuken helemaal afgemaakt door er leuke planten en plantbeeldjes erbij toe te voegen.

Vaak vragen mensen zich af of het wel verstandig is om hout toe te voegen in de keuken. In de keuken worden immers veel vlekken gemaakt en ook waterdamp van de waterkoker is niet weg te denken. Gelukkig zijn er verschillende soorten hout die wel waterbestendig zijn. Denk bijvoorbeeld aan eikenhout dat in verschillende soorten afwerkingen beschikbaar is. Natuurlijk zit hier ook altijd een beschermend laagje over, zodat het hout niet snel aangetast zal worden. Laat u zich dus vooral niet tegenhouden om hout te plaatsen in de keuken.

Hout is erg mooi in combinatie met natuursteen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keramiek. Ook is hout mooi te combineren met verschillende grijstinten. Dit is ook terug te zien in de woning van Marcel en Selena. Het voordeel van hout is dat het eigenlijk in vrijwel elke keukenstijl kan worden toegepast. Zo ziet u vast en zeker hout ook vaak terugkomen in bijvoorbeeld een landelijke of industriële keuken.

Wilt u ook graag genieten van de houten keukenstijl? Kom dan langs bij Küchen-Dump en laat u inspireren! Onze keukenspecialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomkeuken!

greeploze keuken
Küchen-Dump - rechte keuken
technologie in de keuken

.

Doe inspiratie op

Blader door