Alle keukens

In één overzicht

Ontdek welke stijl het beste bij uw wensen past. Modern en strak of toch liever een klassieke en landelijke keuken? Wat uw wensen ook zijn, we denken met u mee en helpen u bij het realiseren van uw droomkeuken!

KÜCHEN-DUMP STAAT VOOR U KLAAR!

Bij Küchen-Dump ervaart u een combinatie van goede service, kwaliteit en natuurlijk een scherpe prijs! Heeft u elders een offerte van uw keuken, breng deze dan mee en wij zullen laten zien dat het goedkoper kan! We nemen samen met u de tijd om alle mogelijkheden voor uw keuken door te nemen. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie of thee! Heeft u specifieke wensen? Dan kijken onze keukenspecialisten hoe dit het beste in uw keuken verwerkt kan worden.

KWALITEITSKEUKENS TEGEN BODEMPRIJZEN

Küchen-Dump laat droomkeukens nog meer tot leven komen. Wij nodigen u uit om naar ons assortiment goedkope maar kwaliteitsvolle keukens te komen kijken in onze showroom!. U zult zeker versteld staan van de prachtige apparatuur en materialen, maar zeker ook van onze bodemprijzen. Kom langs én laat u inspireren!

BETAALBARE KEUKENS

Een keuken kopen kan een grote investering zijn, daarom willen wij bij Küchen-Dump dat u hier niet de hoofdprijs voor betaald. Bij ons hebben we daarom altijd betaalbare kwaliteitskeukens tegen scherpe spotprijzen. Zo hebben we A-merken keukenapparatuur tegen bodemprijzen. Het enige wat we hierin dumpen is de prijs! Kom gerust langs in onze showroom om al onze keukens te bekijken! Zo hebben we al onze modellen een naam gegeven. Voor de liefhebbers van klassieke keukens hebben we bijvoorbeeld het model Saba en voor de liefhebbers van modern hebben we de keuken Dominica. Kom langs in één van onze winkels en bekijk ze allemaal!

EEN GRATIS 3D ONTWERP

Heeft u al helemaal in uw hoofd hoe uw nieuwe keuken eruit mag komen te zien? Dan helpen wij u graag verder! Bij Küchen-Dump maken we namelijk een gratis 3D ontwerp van uw keuken. Samen met u gaan we in gesprek om te komen tot het gewenste eindresultaat. Onze medewerkers laten u zien welke mogelijkheden er verder allemaal zijn en gaan aan de slag met de details. Hierna bent u al een stapje dichter bij die droomkeuken.