Wijnkasten

assortiment

Wijnkasten zijn er in verschillende maten. U kunt kiezen voor een kleiner model voor bijvoorbeeld 25 tot 40 flessen. Maar u kunt ook kiezen voor grote wijnkasten. In dit geval kunt u tot 300 flessen van uw favoriete vintage bewaren. U kunt wijnkasten inbouwen in uw keuken of kiezen voor een vrijstaand model. Of kies voor een model dat je direct onder het werkblad plaatst. Een aparte wijnkoelkast is ook fijn. Vergeet niet dat de kast vrijstaand moet zijn. Om de behuizing optimaal te laten functioneren, moet deze altijd zijn warmte kunnen afvoeren.

Wijnkasten

Altijd op smaak

Dankzij de technologieën die in wijnkasten worden gebruikt, hoef je je niet te beperken tot één soort wijn die je in de wijnkast bewaart. Het is een feit dat elke wijnsoort zijn eigen bewaartemperatuur en tijd kan hebben. Daarom hebben wijnkasten verschillende klimaatzones. Dit kunt u eenvoudig bepalen aan de hand van de flessen op voorraad. Hierdoor is het mogelijk om zowel witte als rode wijn in de kast te bewaren. Zo is de temperatuur in te stellen tussen de 5° en 20°. Daarnaast wordt de luchtvochtigheid in de kast goed gereguleerd. Dit voorkomt b.v. voortijdig drogen van doppen. Dankzij het koolstoffilter wordt het klimaat in de cabine optimaal gehouden en is er geen sprake van schimmel of nare geurtjes. Het glas in de deur houdt UV-straling tegen, zodat daglicht geen invloed heeft op de wijn.

Neem contact met ons op
Bij Küchen-Dump kunt u terecht om de juiste keuze te maken tussen verschillende soorten wijnkasten voor in de keuken. Je bent van harte welkom in onze showroom. Wil je het combineren met een gloednieuwe keukeninstallatie? Ook hier helpen we graag. We geven tips waar je rekening mee moet houden bij het installeren van diverse keukenapparatuur. En als u de keuken niet zelf wilt plaatsen, doen wij dat voor u.

Keuken trends

Ontdek meer
Küchen-Dump - Keuken_bonaire_4-2
Küchen-Dump - Bonaire-3
Küchen-Dump - Keuken_bonaire_6