Al ons assortiment

In één overzicht

Ontdek welke apparaten u niet mag missen. Van de basics zoals een koelkast en kookplaat tot de luxe van een wijnklimaatkast of een ingebouwd koffieautomaat. Wat uw wensen ook zijn, we denken met u mee en helpen u bij het realiseren van uw droomkeuken!

 

KEUKENAPPARATUUR KOPEN

Keukenapparatuur is erg belangrijk wanneer u van lekker koken houdt. Het vormt de basis van elke moderne keuken en dankzij de geavanceerde technologie is er tegenwoordig veel mogelijk. Bij Küchen-Dump verkopen we keukens in z’n geheel maar hebben we ook losse apparatuur beschikbaar. Zo kunt u de koelkast, vaatwasser of andere apparatuur laten inbouwen zodat deze een geheel worden met de keuken of een los fornuis met oven aanschaffen voor als u een echte keukenprins(es) bent. Verder zijn er nog een aantal andere dingen waaraan u moet denken bij het kopen van keukenapparatuur. Bijvoorbeeld hoe energiezuinig een apparaat is en van welk merk u dit wilt.

TIPS VOOR HET KOPEN VAN KEUKENAPPARATUUR

Küchen-Dump geeft u graag tips wanneer het gaat over de aankoop van keukenapparatuur. Zo is het goed om eerst bij uzelf na te gaan wat u allemaal wilt doen in uw keuken. Kookt u graag zelf de lekkerste gerechten? Dan kunnen verschillende apparaten het koken gemakkelijker maken. Heeft u al nagedacht over inbouw of losse apparaten? De keuze kan soms lastig zijn! Inbouw apparatuur is meestal geschikt voor kleinere keukens en liefhebbers van strak design. Wel zijn de kosten vaak wat hoger, waar losse apparaten ook makkelijker overgeplaatst kunnen worden tijdens bijvoorbeeld een verhuizing. Eigenlijk is het dus zeer smaakafhankelijk voor wat voor soort keukenapparatuur u kiest.

A-merken keukenapparatuur

Al onze keukens beschikken over A-merken keukenapparatuur. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als u een nieuwe keuken of keukenapparatuur koopt, de kwaliteit nog jarenlang goed moet blijven. De A-merken die wij onder andere aanbieden zijn; ATAG, Bosch, Dekker, Etna, Pelgrim en Siemens.. Bij Küchen-Dump vindt u al het keukenapparatuur voor een goedkope prijs!

DOE INSPIRATIE OP!

Op zoek naar uw droom keuken? En wenst u inspiratie op het gebied van keukens en keukenapparatuur? Dan kunt u in ons inspiratiemagazine allerlei tips lezen en foto’s bekijken van mooie keukens. Het inspiratiemagazine is geheel gratis te downloaden via onze website. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is in uw (toekomstige)keuken? Kom dan langs in één van onze showrooms dan helpen wij u verder.