Koffieautomaten

assortiment

De koffiemachine is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor een systeem met een filter dat heet water druppelt. Dit type koffiemachine is zeer geschikt wanneer er een grote groep op bezoek komt. Koffie zet u gemakkelijk voor acht of zelfs tien personen. Een ander koffiezetapparaat wordt gebruikt om koffie met capsules te bereiden. U kunt natuurlijk ook zoveel in de beker doen als u wilt. Het voordeel is dat u voor iedereen een persoonlijk kopje koffie kunt zetten. Capsules zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en sterktes. Tot slot is er een koffiezetapparaat die u in de keuken installeert. Dankzij de verschillende functies van het apparaat heeft u bovendien een groot assortiment aan verschillende soorten koffie die u ermee kunt bereiden.

Ook een luxe inbouw koffiezetapparaat kunt u bij Küchen-Dump verkrijgen. U bouwt het apparaat in zodat het een mooi geheel vormt in uw keuken. Kies voor een koffiemachine waarmee u verschillende soorten koffie kunt zetten. Bij Küchen-Dump vindt u verschillende uitvoeringen van de koffiemachine. Constante zettemperatuur zorgt ervoor dat uw koffie altijd de juiste hete temperatuur heeft. Het maalproces is volledig uitgebalanceerd, zodat ook bij bijzonder sterke koffie geen vervelende bittere smaak ontstaat. U kunt na elke configuratie automatisch opschonen.

Koffieautomaten

Verschillende soorten

Jouw nieuwe droomkeuken inclusief koffieautomaat
Wilt u een koffiemachine waarmee u op elk moment van de dag eenvoudig en snel u favoriete koffie zet? Dan is een inbouw koffiezetapparaat waarschijnlijk iets voor u. Vind de inspiratie die u nodig heeft in ons gratis inspiratiemagazine. Het is het gemakkelijkst om de machine op werkhoogte te installeren. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van de opstelling van keukenkasten en werkbladen.

Neem contact met ons op
Vragen over koffiemachinefuncties? Vraag dan zeker advies aan een van onze medewerkers. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook als u meer wilt weten over het plaatsen van een nieuwe keuken kunt u bij onze medewerkers terecht.

Küchen-Dump - Keuken_bonaire_4
Küchen-Dump - bonaire
Küchen-Dump - Kuechen-dump-cuba-2