Design keuken

Wat is een

Bent u op zoek naar de perfecte stijl voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer over de design keuken!
Deze keukenstijl is de perfecte stijl wanneer u houdt van originaliteit en als u uw keuken een bijzondere uitstraling wilt geven. Design keukens hebben een luxe en minimalistische uitstraling. Er worden vooral luxe materialen gebruikt en echte eyecatchers. Wilt u ook een design keuken? Doe inspiratie op!

Moodboard

Materialen

Melissa en Ryan

De design keuken bij

Melissa en Ryan wonen in een mooi appartement met prachtig uitzicht en veel lichtinval in de keuken. Zij hebben in hun keuken gekozen voor luxe en design. Dit is terug te zien door de verschillende kleurcontrasten die zijn gebruikt Daarnaast maken zij gebruik van modern keukenapparatuur. Design keukens zijn speciaal ontworpen om origineel te zijn én op te vallen, maar ze kunnen juist ook strak in de omgeving opgaan.

Als basis in design keukens worden vaak lichte kleuren als wit, beige en grijs gebruikt. Deze kleuren versterken het ruimtelijke en rustgevende gevoel. Een design keuken biedt voldoende opbergmogelijkheden om alle keukenbenodigdheden netjes op te ruimen. Daarnaast worden de keukens vaak ruim opgezet. Dit betekent dat u volop ruimte heeft voor moderne keukenapparatuur.

Houdt u ook van luxe en bent u net als Melissa en Ryan weg van deze keukenstijl? Plan dan een afspraak in bij Küchen-Dump en vraag om advies van één van onze keukenspecialisten. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droomkeuken.

Keuken trends

Ontdek meer
Küchen-Dump - bonaire-2
greeploze keuken
greeploze keuken

.

Doe inspiratie op

Blader door