Japandi keuken

Wat is een

Bent u op zoek naar de perfecte stijl voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer over de Japandi keuken! Een Japandi keuken is een mix van de Japanse interieurstijl. Deze mix bestaat uit donker hout, verschillende contrasten en de Scandinavische interieurstijl. Bij de Scandinavische interieurstijl komen juiste lichtere houttinten en pasteltinten te pas. Deze twee stijlen samen vormen een prachtig geheel voor een perfecte Japandi keukenstijl!

Moodboard

Materialen

Elena en Tom

De japandi keuken bij

Een Japandi keuken is een mix van de Japanse interieurstijl. Deze mix bestaat uit donker hout, verschillende contrasten en de Scandinavische interieurstijl. Bij de Scandinavische interieurstijl komen juiste lichtere houttinten en pasteltinten te pas. Deze twee stijlen samen vormen een prachtig geheel voor een perfecte Japandi keukenstijl!

De Japandi keuken staat bekend om zijn rust en eenvoud. Bij het ontwerpen wordt er gebruik gemaakt van verschillende natuurlijke elementen. Denk hierbij aan hout en natuursteen. Elena en Tom hebben ook de perfecte Japandi keuken gecreëerd. Ze hebben goed gebruik gemaakt van het contrast tussen de Japanse en Scandinavische stijl. Hun keuken straalt rust en warmte uit.

Wij hebben vier tips voor u op een rijtje gezet om uw Japandi keuken zo goed mogelijk in te richten:

  1. Rust en eenvoud
    Omdat de Japandi trend puur gebaseerd is op het minimalisme, is het erg belangrijk dat er geen rommel in de keuken rondslingert. Zorg dat alles netjes is opgeborgen in de lades of zorg voor dichte keuken kastjes. Natuurlijk is het mogelijk om planken toe te voegen aan uw keuken, maar zorg er dan wel voor dat de spullen die hier op staan netjes geordend zijn.
  2.  Gebruik natuurlijke materialen
    Bij de Japanse stijl draait het om lichte en natuurlijke materialen. Hierbij kunt u denken aan diverse lichte houtsoorten en riet. Ook bamboe artikelen zullen goed bij deze stijl aansluiten. Koop bijvoorbeeld een mooie bamboe fruitschaal of snijplank!
  3. Sfeerverlichting
    Of u nou een Japandi keuken heeft of een moderne keuken, sfeerverlichting is erg belangrijk. Bij een Japandi keuken draait het om zachtheid en eenvoud. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een matzwarte wandlamp op te hangen.

Wilt u net zoals Elena en Tom ook kunnen genieten van een Japandi keuken? Maak dan een afspraak bij Küchen-Dump en kom inspiratie opdoen! Onze keukenspecialisten staan voor u klaar om u te helpen bij de zoektocht naar uw droomkeuken!

Küchen-Dump - japandi-1
Küchen-Dump - japandi-2
Küchen-Dump - japandi-3

.

Doe inspiratie op

Blader door