Biophilic design keuken

Wat is een

Bent u op zoek naar de perfecte stijl voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer over de Biophilic design keuken!
Wanneer u in verbintenis wilt staan met de natuur, is de Biophilic design echt iets voor u! Bij deze stijl wordt er gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen, zoals steen, hout en keramiek. Wij geven u graag onze tips om een prachtige Biophilic design keuken in te richten.

Moodboard

Materialen

Vivianne en Ronald

De biophilic design keuken bij

Vivianne en Ronald zijn echte natuurmensen. Wanneer ze vrij zijn van werk, besteden ze hun vrije tijd graag in de natuur. Urenlang kunnen ze wandelen in de bossen van de Drunense duinen. Omdat zij de natuur ook graag binnenshuis willen ervaren, hebben zij hun keuken met een Biophilic design ingericht. Zoals u ziet hebben ze ervoor gekozen om een grote plant midden in de keuken te plaatsen. Dit zorgt voor veel groen en een natuurlijk effect. Materiaalgebruik is ook erg belangrijk bij deze keukenstijl. Vivianne en Ronald hebben er voor gekozen om hout te gebruiken.

Biofilie betekent letterlijk liefde voor het leven of levende systemen. Deze keukenstijl staat daarom ook in verband met het groen, materiaalgebruik, kleur, daglicht en natuurlijke ventilatie. Combineer deze elementen en creëer de perfecte omgeving!

Hout zie je veel terugkomen bij de Biophilic keuken. Ook natuurlijke materialen, zoals keramiek, marmer en steen zijn bijna niet weg te denken. Deze organische texturen zorgen voor de juiste sfeer. Wat ook een ontzettend leuk idee is, is om recyclet hout tegen de wand van de keuken te plaatsen. Hierop zou u weer verschillende potjes met plantjes kunnen plaatsen. Dit maakt uw keuken al gelijk een stuk gezelliger!

Bent u net als Vivianne en Ronald gek van de natuur en wilt u ook graag een keuken met een Biophilic design? Kom dan eens langs bij Küchen-Dump en laat u adviseren door onze keukenspecialisten! Samen zorgen we ervoor dat u uw droomkeuken vindt!

Biophilic design keuken 1
Küchen-Dump - biophillic-4
Biophilic design keuken

.

Doe inspiratie op

Blader door