Super Zomer Feest!

dat kan alleen bij Küchen-Dump

Profiteer nu van het Super Zomer Feest!  Tijdens deze actieperiode ontvant u tot 30% Korting op uw complete keuken! Bent u dus op zoek naar uw droomkeuken? Dan is dit de ideale gelegenheid om uw droom waar te maken, een kwaliteitskeuken met A-merk apparatuur tegen bodemprijzen! Laat u vrijblijvend adviseren en inspireren in onze showrooms en profiteer van het Super Zomer Feest, omdat de aanschaf van uw keuken een feestje moet zijn.

*Vraag naar de voorwaarden in de showroom

Küchen-Dump - KDU Juni 24 Zomer Banner 864x1080_Actie_los
Küchen-Dump - KDU Juni 24 Zomer Banner 864x1080_Pizzaoven

Gratis Pizzaoven t.w.v. €349,-

dat kan alleen bij Küchen-Dump

Tijdens het Super Zomer Feest ontvangt u nu niet alleen die mooie kortingen tot wel 30%, maar ontvangt u bij aanschaf van een complete keuken een gratis pizza oven t.w.v. €349,-! Lekker de hele zomer home made pizza’s bakken, dat wilt u toch ook?! Direct profiteren van deze mooie actie? Maak dan nu uw afspraak.

*Vraag naar de voorwaarden in de showroom

Vrijblijvend advies

Onze adviseurs staan ook tijdens de actieperiode voor u klaar om u vrijblijvend te adviseren en om en professioneel 3D-ontwerp van uw aanstaande droomkeuken te realiseren.  Ons 3D Ontwerp programma is het programma waarmee we uw droomkeuken tot leven brengen met kennis en precisie. De eindeloze mogelijkheden om elke stijl en voorkeur te integreren, zorgen ervoor dat uw keukenontwerp een ware reflectie wordt van uw unieke smaak. Of u nu verlangt naar een moderne, strakke keuken of de warme charme van een klassieke keuken, ons team van adviseurs staat klaar om uw visie te realiseren.

Onze adviseurs begrijpen we als geen ander hoe cruciaal het is om een keuken te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook perfect past bij uw levensstijl. Ons doel is om het beste advies te bieden en uw wensen volledig te integreren in het ontwerpproces, zodat het eindresultaat niet alleen een keuken is, maar een ware leefruimte die aan al uw verwachtingen voldoet.

Laat ons 3D ontwerp programma u meenemen op een virtuele reis naar uw toekomstige keuken, waar elk detail met zorg is ontworpen om een persoonlijke ervaring te garanderen.