DE HUIDIGE ACTIES

Op alle keukens

BLACK FRIDAY

Extreme kortingen op A-merken

Het is extreme Black Friday maand bij Küchen-Dump dat betekend dat extreme kortingen op A-merken. Bij Küchen-Dump bieden wij u enkel kwaliteitskeukens en A-merk apparatuur tegen de allerlaagste prijs. De hoge kortingen kunnen wij realiseren door onze grootschalige inkoop en goede relatie met onze leveranciers. Uw kwaliteitskeuken wordt speciaal voor u besteld bij de fabrikant. Geen restpartijen, geen B-keuzen!

Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten en valt de dag na Thanksgiving Day. In Nederland is Black Friday niet meer weg te denken uit Retail Nederland. De feestdag is uitgeroepen tot mega Sale/stunt/uitverkoop dag en is het de perfecte dag om jouw aankopen te doen.

Bij Küchen-dump kunnen wij Black Friday ook niet meer weg denken en profiteer jij tijdens onze black Friday maand van unieke acties.

Deze actiemaand profiteer je van extreme kortingen op alle kwaliteitskeukens en A-merk Apparatuur. Dat is pas een droomkeuken tegen een bodemprijs. Dit is nog niet alles want bij aankoop van een nieuwe keuken ontvang je een gratis 4-delig pannenset cadeau.

Profiteer alleen tijdens onze black Friday maand van deze unieke aanbieding! Kom langs de showroom en stel jouw droomkeuken samen. Bovendien ontvangt u de beste service. Onze adviseurs maken voor u geheel vrijblijvend een professioneel 3D-ontwerp van uw keuken en nemen alle tijd voor u om tot de ideale opstelling te komen.

Plan een afspraak

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Download nu het gratis inspiratiemagazine van Küchen-Dump!

Magazine aanvragen