Openingstijden

  • Maandag13:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 21:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Contactgegevens

Johan Cruijff Boulevard 78
1101 DJ  Amsterdam

Afspraak maken

De Stappen tot een nieuwe keuken

Droomkeuken

1. Afspraak

Kom inspiratie opdoen en maak eenvoudig via onze website een afspraak.

2. 3D ontwerp

Laat uw droomkeuken werkelijkheid worden met een 3D ontwerp.

3. Laagste offerte

Vanuit het 3D ontwerp krijgt u een vrijblijvende offerte met de laagste prijs.

4. Advies

Onze keukenspecialisten helpen u graag met het vinden van uw droomkeuken.

Inspiratie door onze trotse klanten

Instagram inspiratie

Een trotse klant staat bij Küchen-Dump centraal. Dat laten wij graag zien! Deze keukens zijn stuk voor stuk een resultaat van een prettige samenwerking. Tag @kuchendumpnl op Instagram als u ook trots bent op uw keuken.

De populairste keukens

Inspiratie opdoen

Als u op zoek bent naar een keukenwinkel, kijk dan zeker eens bij Kuchen-Dump in Amsterdam. Wij hebben een enorme selectie aan kwaliteitskeukens, keukenapparatuur en meer. Hier ziet u een greep van de keukens uit onze showroom. Kom langs en bekijk de keukens die volledig designed zijn volgens de laatste trends. U vindt bij ons stijlen, zoals betonlook, industrieel, landelijk en Scandinavisch.

Keukenwinkel in Amsterdam

In onze keukenzaak vindt u goedkope keukens met A-merk apparatuur. Op verschillende vestingen door heel Nederland zijn wij te vinden, waaronder in Amsterdam. Bij ons scoort u gemakkelijk uw nieuwe keuken. Gaat u bijvoorbeeld voor een mooie luxe keuken? Of stelt u liever uw complete keuken zelf samen? Het kan allemaal! Wanneer u nog niet goed weet welke keukenstijl u zou willen aanhouden, kunt u voor uw bezoek ook een kijkje nemen bij onze blogs. Hier hebben wij namelijk elke keukenstijl uitgelicht, zodat u er een beter beeld bij krijgt.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Ook in onze keuken outlet kunt u uw ogen uitkijken. Bijna alle keukens die wij bezitten vindt u hier terug. Zo kunt u op uw gemakje rondkijken of er iets tussen zit en het een keuken is die bij u past. Wanneer u uw droomkeuken gevonden hebt, kunt u bij ons een 3D ontwerp laten maken. Met dit ontwerp hopen wij u een beter beeld te geven van hoe de keuken in uw woning eruit komt te zien. Verder kunt u ook gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aanvragen. Hier kunt u op uw gemakje in bladeren en ondervinden welke keuken u het meest aanspreekt.

Hoe kunnen wij u helpen?

Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droomkeuken! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Küchen-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze keukenadviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod aan keukens zelf!
Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.