VLAARDINGEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

LUXE KEUKENS VLAARDINGEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar luxe keukens in Vlaardingen? De mooiste keukens vindt u bij Küchen-Dump! Niet alleen zijn deze keukens erg mooi, ze zijn ook nog eens spotgoedkoop! Wij bieden onze keukens namelijk altijd aan voor lage prijzen, ondanks de kwaliteit. U kunt er namelijk vanuit gaan dat wij alleen keukens aanbieden van echte A-kwaliteit. In onze winkel staan onze medewerkers klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomkeuken. Omdat wij vele vestigingen verspreid hebben door heel Nederland en zelfs België, beschikken wij over grote voorraden. Hierdoor kunnen wij u snelle leveringen garanderen.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP VLAARDINGEN
Gerard Burgerlaan 12
3131 KZ Vlaardingen 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 SeptemberGesloten
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 17:30
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 OktoberGesloten

LUXE KEUKENS VLAARDINGEN | KÜCHEN-DUMP

Wanneer u nog geen idee heeft wat voor keuken u wilt, helpen wij u graag. Wij hebben namelijk diverse manieren om inspiratie op te doen. Zo kunt u via onze website gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aanvragen. Hier kunt u de verschillende keukenstijlen in terugvinden, gecombineerd met inricht ideeën. Ook vindt u op onze website verschillende blogs die wij hebben geschreven. Deze bevatten verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld wat de nieuwste keukentrends zijn en hoe u erachter kan komen welke keukenstijl er bij u past. Er is dus genoeg inspiratie te vinden op onze website!

LAAT EEN 3D ONTWERP MAKEN

Nadat u voldoende inspiratie heeft kunnen opdoen, kunt u bij ons langskomen voor het laten maken van een 3D ontwerp. Samen met één van onze specialisten gaat u onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag. Het voordeel hiervan is, is dat u meteen kunt ondervinden of u tevreden bent met het resultaat of dat er juist nog aanpassingen gedaan moeten worden.

Plan een afspraak
Luxe keukens Vlaardingen
Luxe keukens Vlaardingen

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

ZIEN WE U SNEL BIJ KÜCHEN-DUMP?

Wilt u onze luxe keukens in Vlaardingen komen bezichtigen? Maak dan vandaag nog uw afspraak en laat uw adviseren door onze specialisten! Heeft u een vraag? Dan kunt u deze altijd gemakkelijk stellen via ons contactformulier. Wij hopen u te mogen helpen bij het vinden van uw droomkeuken!

Plan een afspraak