Capelle a/d IJssel

Cypresbaan 1
2908 LT, Capelle aan den IJssel
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Capelle a/d IJssel voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
010-3036100
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 17:30
Vrijdag20 Mei09:30 - 21:00
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

Luxe keukens Capelle aan den Ijssel

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar luxe keukens Capelle aan den Ijssel? Kom dan eens langs in onze showroom van Küchen-Dump! Onze medewerkers staan hier voor u klaar om u te helpen uw droomkeuken te vinden. Laat u inspireren door het grote aanbod aan keukens die terug te vinden zijn in onze showroom. Doordat wij beschikken over een groot aanbod, kunnen wij u verschillende stijlen keukens laten zien. Zo laten wij zien hoe de betonstijl tegenwoordig helemaal hip is, maar hoe een simpele witte keuken ook mooi tot zijn recht komt. Bij Küchen-Dump vindt u het allemaal!

Wilt u een afspraak maken om langs te komen? Maak hem dan hier.

Luxe keukens Capelle aan den Ijssel | Bekijk de nieuwste trends

Bij het uitzoeken van de juiste keuken komen tegenwoordige verschillende factoren kijken. Het wordt daarom ook steeds moeilijker om een keuken te vinden die bij jou past. Er is ook zoveel keuze. Een van deze factoren is voor welke keukenstijl u kiest. Om u op weg te helpen hebben wij verschillende blogs geschreven waarin de keukenstijlen naar voren komen. Zo krijgt u een beter beeld bij wat de verschillende stijlen inhouden en wat voor meubels erbij komen kijken. U kunt hierbij een beter beeld creëren van of dit een keukenstijl is die bij u past.

Om meer inspiratie op te doen kunt u ons gratis inspiratiemagazine opvragen. Hier kunt u uitgebreid lezen over de verschillende stijlen, keuken ideeën en tips die worden gegeven. Mocht u er dan nog steeds niet uitkomen, dan gaan onze medewerkers graag met u in gesprek. Samen bespreken jullie de wensen en eisen en kijken jullie naar wat het beste bij u past. Wij doen er alles aan om uw droomkeuken te vinden!

Wilt u meer weten over luxe keukens Capelle aan den Ijssel? Vul dan ons contactformulier in.

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken