Vlaardingen

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukenzaak Vlaardingen

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Vlaardingen? Dan bent u aan het juiste adres bij Küchen-Dump! Wij zijn een keukenoutlet die gevestigd zit door heel Nederland en zelfs België. Wij kunnen u verzekeren dat wij alleen keukens aanbieden van echte A kwaliteit. Het enige wat minder is, is de prijs. Wij bieden al onze keukens namelijk aan voor echte spotprijzen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u te helpen bij het vinden van uw droomkeuken. Maak dus snel een afspraak!

Bent u benieuwd naar welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit? Bekijk dan hier onze vestigingen.

Küchen-Dump - vlaardingen-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Gerard Burgerlaan 12
3131 KZ  Vlaardingen

Openingstijden

Vlaardingen
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Keukenzaak vlaardingen | Küchen-Dump

Bij ons in de showroom kunt u langskomen om inspiratie op te doen. Wij hebben de ruimte zo ingericht dat er verschillende stijlen keukens te zien zijn. Hierdoor krijgt u een beter beeld bij hoe de keuken eruit kan komen te zien en of het uw smaak is. Om u verder op weg te helpen is het ook mogelijk om gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aan te vragen. Hierin kunt u de verschillende keukenstijlen terugvinden en ontdekken of er iets voor u tussen zit. Ook op onze website kunt u eens een kijkje nemen. Hier vindt u diverse blogberichten over keukenonderwerpen en alles wat er bij komt kijken. Hopelijk bieden wij op deze manier genoeg mogelijkheden om inspiratie op te doen!

Laat een 3D ontwerp maken

Wanneer u voldoende inspiratie heeft opgedaan en een idee heeft van hoe uw keuken eruit moet komen te zien, kunt u een 3D ontwerp laten maken bij ons. Op deze manier hopen wij u een beter beeld te geven van hoe de keuken eruit zal komen te zien in uw woning. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaat u samen met één van onze medewerkers aan de slag. Ook het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Zien we u snel bij Küchen-Dump?

Heeft u nog vragen over onze keukenzaak in Vlaardingen? Neem dan gerust eens contact met ons op. U vult eenvoudig ons contactformulier in, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden!