Leiderdorp

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukenzaak Leiderdorp

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Leiderdorp? Kom dan eens langs bij Küchen-Dump! Bij Küchen-Dump vindt u een ruim aanbod aan keukens in iedere stijl. Denk hierbij aan stijlen zoals modern, betonlook, marmeren look of industrieel. Doordat wij verschillende vestigingen hebben verspreid over heel Nederland en zelfs België, kunt u vanuit elke hoek van Nederland ons bereiken. Niet alleen zijn wij goed bereikbaar, wij kunnen u ook verzekeren dat wij de goedkoopste zijn. Wij leveren dus A-kwaliteit meubels voor spotprijzen!

Wilt u weten welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit? Neem dan een kijkje op de vestiging pagina.

Küchen-Dump - Leiderdorp-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Meubelplein 4
2353 EX  Leiderdorp

Openingstijden

Leiderdorp
  • Maandag10:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Keukenzaak in Leiderdorp | Küchen-Dump

In onze showroom kunt u begeleid worden door één van onze specialisten. Zij beantwoorden al uw vragen en denken met u mee in mogelijkheden. Op onze website vindt u informatie over de verschillende stijlen en mogelijkheden die er zijn. Dit is handig om vooraf inspiratie op te doen. Verder beschikken wij ook over een inspiratiemagazine. Deze is gratis en vrijblijvend op te vragen via de website. Wij begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een keuken uit te zoeken. Met al onze inspiratiemogelijkheden hopen wij dat we het een stuk makkelijker voor u maken!

Kom naar Küchen-Dump en laat een 3D ontwerp maken

Wanneer u voldoende inspiratie heeft opgedaan en u precies weet wat u wilt, kunt u bij ons een 3D ontwerp laten maken. Met dit 3D ontwerp hopen wij u een beter beeld te geven van hoe uw toekomstige keuken eruit kan komen te zien. Samen met één van onze medewerkers gaat u hiermee aan de slag. Mocht u nog vragen hebben over deze mogelijkheid dan kan er altijd contact worden opgenomen.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Mochten er nog vragen zijn over onze keukenzaak in Leiderdorp, dan kan er altijd nog contact worden opgenomen. U kunt gemakkelijk ons contactformulier invullen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk te reageren. Tot snel bij Küchen-Dump!