Capelle aan den Ijssel

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukenzaak Capelle aan den Ijssel

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Capelle aan den IJssel & omgeving? Dan bent u bij Küchen-Dump Capelle aan den IJssel op de juiste plek! Bij ons kunt u terecht voor prachtige keukens van Duitse kwaliteit. Uiteraard hebben we alleen A-merken keukenapparatuur én dat tegen bodemprijzen. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van uw droomkeuken! Kom gerust langs in onze keukenzaak in Capelle aan den IJssel en bekijk ons aanbod aan kwaliteit keukens!

Hulp nodig bij het samenstellen van uw droomkeuken? Neem dan gerust contact met ons op!

Küchen-Dump - capelle-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Cypresbaan 1
2908 LT  Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Capelle aan den Ijssel
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Keukenzaak Capelle aan den Ijssel | Küchen-Dump staat voort u klaar!

Kom langs in onze keukenzaak in Capelle aan den IJssel om inspiratie op te doen voor uw droomkeuken. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan verschillende keukens. Zo hebben we allerlei kleuren van lichte keukens tot donkere keukens, moderne tot klassieke keukens en keukens zonder grepen. Küchen-Dump staat voor u klaar! Ook kunt u ons inspiratiemagazine op de website downloaden. Hierin staan tips, keukenweetjes en natuurlijk prachtige foto’s om inspiratie uit op te doen!

Een vrijblijvend 3D ontwerp maken

Heeft u al een idee hoe uw keuken eruit mag komen te zien? Dan kunnen wij deze voor u in kaar brengen door het maken van een 3D tekening. Ga met één van onze keukenspecialisten in gesprek en geef al uw wensen door. Wij gaan direct voor u aan de slag. Tijdens het gesprek laten we u zien wat er nog meer allemaal mogelijk is. Dit alles is gratis én vrijblijvend. Hoe fijn is dat!

Vraag nu een 3D-ontwerp aan.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze keukenzaak in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met ons op. U kunt dit doen via het contactformulier op onze website. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze keukenzaak aan de Cypresbaan 1. Tot snel bij Küchen-Dump!