Zwolle

Marconistraat 10
8013 PK, Zwolle
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Zwolle voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
038-3036800
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 21:00
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

Keukenwinkels Zwolle

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar keukenwinkels Zwolle? Kom dan eens langs in onze Küchen-Dump vestiging in Zwolle! Wij beschikken over een groot aanbod aan kwaliteitskeukens voor lage prijzen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juist keuze. U kan langskomen in onze showroom om al onze verschillende stijlen te bekijken. Wij hebben van iedere stijl wel wat. Gaat u voor een mooie landelijke keuken? Of kiest u voor een mooie keuken met marmer? Het kan bij ons allemaal!

Wilt u meer weten over de vestigingen waar Küchen-Dump zich bevindt? Bekijk dan onze vestigingspagina.

Keukenwinkels Zwolle | Vraag ons inspiratiemagazine aan

Heeft u al een idee in uw hoofd van hoe uw keuken eruit moet komen te zien? Of heeft u nog werkelijk geen idee? Dan is ons inspiratiemagazine de juiste oplossing! Het magazine is speciaal ontworpen door Küchen-Dump om u te inspireren met verschillende keukens. Als u twijfelt over wat voor stijl keuken u wilt, is dit magazine echt iets voor u. Hij staat namelijk bomvol met keuken ideeën en laat de verschillende stijlen goed naar voren komen. Verder staan er ook verschillende handige tips in die u zullen helpen bij het inrichten van uw keuken. Bent u benieuwd welke tips dit zijn? Vraag dan uw magazine aan.

3D ontwerp van uw keuken

Nadat u inspiratie heeft opgedaan in ons inspiratiemagazine is het tijd om langs te komen in onze showroom. Hier vindt u ons aanbod aan keukens. Mocht u zelf een idee in uw hoofd hebben hoe u uw keuken ingericht wil hebben, dan kan u bij ons een 3D ontwerp laten maken. Samen met onze medewerker gaat u aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken.

Wilt u weten waar de keukenwinkels Zwolle zich bevindt? Bekijk dan onze contactpagina.

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken