KEUKENWINKELS AMSTERDAM

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENWINKELS AMSTERDAM

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar keukenwinkels in Amsterdam? Kom dan eens langs in onze Küchen-Dump vestiging in Amsterdam! Wij beschikken over een groot aanbod aan kwaliteitskeukens voor lage prijzen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juist keuze. U kan langskomen in onze showroom om al onze verschillende stijlen te bekijken. Wij hebben van iedere stijl wel wat. Gaat u voor een mooie landelijke keuken? Of kiest u voor een mooie keuken met marmer? Het kan bij ons allemaal!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP AMSTERDAM
Johan Cruijff Boulevard 78
1101 DJ Amsterdam 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag5 December13:00 - 17:30
Dinsdag6 December10:00 - 17:30
Woensdag7 December10:00 - 17:30
Donderdag8 December10:00 - 21:00
Vrijdag9 December10:00 - 17:30
Zaterdag10 December10:00 - 17:00
Zondag11 December11:00 - 17:00

KEUKENWINKELS AMSTERDAM | VRAAG ONS INSPIRATIEMAGAZINE AAN

Heeft u al een idee in uw hoofd van hoe uw keuken eruit moet komen te zien? Of heeft u nog werkelijk geen idee? Dan is ons inspiratiemagazine de juiste oplossing! Het magazine is speciaal ontworpen door Küchen-Dump om u te inspireren met verschillende keukens. Als u twijfelt over wat voor stijl keuken u wilt, is dit magazine echt iets voor u. Hij staat namelijk bomvol met keuken ideeën en laat de verschillende stijlen goed naar voren komen. Verder staan er ook verschillende handige tips in die u zullen helpen bij het inrichten van uw keuken. Bent u benieuwd welke tips dit zijn? Vraag dan uw magazine aan.

3D ONTWERP VAN UW KEUKEN

Nadat u inspiratie heeft opgedaan in ons inspiratiemagazine is het tijd om langs te komen in onze showroom. Hier vindt u ons aanbod aan keukens. Mocht u zelf een idee in uw hoofd hebben hoe u uw keuken ingericht wil hebben, dan kan u bij ons een 3D ontwerp laten maken. Samen met onze medewerker gaat u aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken.

Plan een afspraak
Keuken showroom Amsterdam
Keuken showroom Amsterdam

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

HEEFT U NOG VRAGEN?

Heeft u nog vragen over onze keukenwinkels in Amsterdam? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of naar 078 – 652 40 00 bellen. Blijf op de hoogte en volg ons Facebook. Kom bij ons langs zonder afspraak en bekijk onze openingstijden. Samen zorgen wij ervoor dat u uw droomkeuken vindt!

Plan een afspraak