Terneuzen

Mr. F. J. Haarmanweg 51A
4538 AN, Terneuzen
0115-745323
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 17:30
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 MeiGesloten

Gallerij

Google map

Plan je route

KEUKENSHOWROOM TERNEUZEN

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar een keukenshowroom Terneuzen en omgeving? Kom dan langs bij Küchen-Dump! Wij helpen u graag met de zoektocht naar uw droomkeuken. Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod aan keukens in verschillende stijlen. Zo is er voor iedereen wel iets bij naar zijn/haar smaak! We hebben uiteraard alleen A-merken keukenapparatuur én dat tegen scherpe prijzen! Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid staat voorop! Het enige wat wij dumpen is dan ook de prijs!

Benieuwd naar demogelijkheden bij Küchen-Dump? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Keukenshowroom Terneuzen | Küchen-Dump staat voor u klaar!

Wij verwelkomen u graag in onze showroom om alle keukens te bekijken. Hier hebben we een ruim aanbod aan verschillende keukens! Houdt u van klassiek? Of heeft u toch liever een moderne keuken? Kom langs en maak uw keuze. Een keuken kopen is niet niets! Daarom wilt u goed geholpen worden. Onze ervaren keukenspecialisten helpen u uiteraard bij het maken van de juiste aankoop. Wilt u graag inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in ons prachtige inspiratiemagazine. Zo kunt u al ideeën opdoen en keuken mogelijkheden bekijken.

Laat een 3D ontwerp maken

Heeft u helder hoe uw keuken eruit mag komen te zien? Laat dan uw 3D ontwerp maken door Küchen-Dump! Wij helpen u graag verder. Ga met één van onze keukenspecialisten in gesprek en vertel al uw wensen. Zijn er specifieke dingen die u terug wilt zien in uw keuken? Laat het weten! Samen met u gaan wij een droomoplossing zoeken.

Vraag nu een 3D ontwerp aan!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze keukenshowroom Terneuzen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder bij het vinden van uw droomkeuken! Kom langs in onze showroom aan de Meester F.J. Haarmanweg 51A in Terneuzen! Tot snel bij Küchen-Dump!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken