Vlaardingen

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukenoutlet Vlaardingen

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keukenoutlet in Vlaardingen? Dan bent u aan het juiste adres bij Küchen-Dump! De vestigingen van Küchen-Dump liggen verspreid door heel Nederland en zelfs België. U bent welkom bij ons om rond te kijken in onze showroom of vragen te stellen. Onze medewerkers denken graag met u mee en helpen u waar nodig is. U kunt zelfs een afspraak bij ons maken om rond te lopen met één van onze experts. Maak online uw afspraak en laat u inspireren!

Küchen-Dump - vlaardingen-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Gerard Burgerlaan 12
3131 KZ  Vlaardingen

Openingstijden

Vlaardingen
  • Dinsdag09:30 - 17:00 uur
  • Woensdag09:30 - 17:00 uur
  • Donderdag09:30 - 17:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur

Keukenoutlet Vlaardingen | Küchen-Dump

In onze keukenoutlet in Vlaardingen bieden wij alleen maar keukens aan van echte A-kwaliteit. Het enige wat minder is, is de prijs. Deze houden wij speciaal voor onze klanten altijd spotgoedkoop. Ook bieden wij verschillende stijlen keukens aan. Zo vindt u bij ons altijd wel een keuken die bij u past! Gaat u bijvoorbeeld voor een mooie marmeren keuken? Of houdt u juist meer van een betonlook keuken? Bij ons vindt u het allemaal! Wanneer u nog geen idee heeft wat voor keuken nou echt bij u past, kunt u ook altijd langskomen bij ons in de showroom om inspiratie op te doen.

Keukenindeling

Elke woning is anders en dat betekend dat er ook allerlei verschillende keukenindelingen mogelijk zijn. Om voor u een overzicht te creëren, hebben wij de verschillende keukenindelingen op onze website geplaatst. Neem dus gerust eens een kijkje op onze website en doe inspiratie op. Een andere inspiratiemogelijkheid is om gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aan te vragen. Deze kunt u eenvoudig downloaden via de website.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Zien we u snel bij Küchen-Dump?

Heeft u nog vragen over onze keukenoutlet in Vlaardingen? Dan kunt u gerust eens contact opnemen. U kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen of door te bellen. Wanneer u meer wilt weten over een van onze keukens, kunt u ook altijd eens langskomen bij ons in de showroom. Hopelijk verwelkomen wij u snel bij Küchen-Dump!