VLAARDINGEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENAPPARATUUR VLAARDINGEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar keukenapparatuur in Vlaardingen? Kom dan zeker eens langs bij Küchen-Dump! Küchen-Dump is niet alleen te vinden in Vlaardingen, maar ook door heen Nederland. Doordat wij verschillende vestigingen hebben verspreidt door heel Nederland, beschikken wij over grote voorraden. Dit is voordelig voor u, omdat wij hierdoor snelle levertijden kunnen garanderen. Niet alleen zijn wij erg snel in het leveren, ook kunnen wij u verzekeren dat wij altijd de goedkoopste zijn!

Bekijk hier welke vestiging van Küchen-Dump het dichtst bij u in de buurt zit.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP VLAARDINGEN
Gerard Burgerlaan 12
3131 KZ Vlaardingen 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 SeptemberGesloten
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 17:30
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 OktoberGesloten

KEUKENAPPARATUUR VLAARDINGEN | KÜCHEN-DUMP

Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van uw droomkamer. Daarom lopen er altijd specialisten bij ons rond in de showroom. Zij adviseren u graag en beantwoorden uw vragen waar nodig is. Via onze website kunt u een afspraak bij ons maken om langs te komen. Wanneer u voorgaande uw afspraak eerst nog inspiratie wilt opdoen, kunt u gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aanvragen. Deze staat boordevol inspiratie met betrekking op de verschillende keukenstijlen. Vooral wanneer u nog geen idee heeft welke keukenstijl u zou willen aanhouden, zal dit magazine erg hulpzaam zijn.

Laat een 3D ontwerp maken

Als u voor uzelf al een beter beeld heeft van hoe uw keuken eruit moet komen te zien, kunt u bij ons gratis en vrijblijvend een 3D ontwerp laten maken. Onder het genot van een kopje gaat u samen met één van onze medewerkers aan de slag. Het voordeel van zo een ontwerp is dat u meteen kunt ondervinden of u tevreden bent met het resultaat of dat u nog aanpassingen wilt.

Plan een afspraak
Goedkope keukens Vlaardingen
Goedkope keukens Vlaardingen

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

ZIEN WE U SNEL BIJ KÜCHEN-DUMP?

Mocht u nog vragen hebben over ons keukenapparatuur in Vlaardingen, dan kan er altijd contact worden opgenomen. U vult gemakkelijk ons contactformulier in en onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Plan een afspraak