KEUKEN WINKEL DELFT

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKEN WINKEL DELFT

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keuken winkel in Delft? Dan bent u bij Küchen-Dump aan het juiste adres! Bij Küchen-Dump Delft kunt u terecht voor Duitse kwaliteit keukens tegen bodemprijzen. Het enige wat wij dumpen, dat is de prijs! In onze winkel staan de medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het aanschaffen van uw nieuwe keuken. Hierbij ervaart u uitstekende service, een lage prijs en natuurlijk goede kwaliteit. Ook beschikken al onze keukens over A-merken apparatuur! Kom langs in Delft en bekijk ons aanbod!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP DELFT
Schieweg 73
2627 AT Delft 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag5 December09:30 - 17:30
Dinsdag6 December09:30 - 17:30
Woensdag7 December09:30 - 17:30
Donderdag8 December09:30 - 17:30
Vrijdag9 December09:30 - 21:00
Zaterdag10 December10:00 - 17:00
Zondag11 December11:00 - 17:00

KEUKEN WINKEL DELFT | KWALITEITSKEUKENS TEGEN BODEMPRIJZEN!

In onze keukenwinkel hebben we een ruim aanbod aan kwaliteitskeukens. Bent u op zoek naar uw droomkeuken? Wij beschikken over droomkeukens voor de laatste prijs! Om hier zeker van te zijn kunt u uw offerte van één van onze concurrenten meenemen. Wij vergelijken deze en laten aan u zien wat er bij ons mogelijk is! Maak gebruik van onze offertevergelijker op de website. Ook kunt u langskomen in de winkel. Hier helpt een van onze keukenspecialisten u graag verder met het vinden van de perfecte keuken voor bij u thuis!

LAAT EEN GRATIS 3D ONTWERP MAKEN

Wist u dat u bij Küchen-Dump terecht kunt voor een 3D ontwerp van uw keuken? Onze keukenspecialisten kunnen namelijk goed vastleggen hoe uw keuken er in 3D uit komt te zien. Wij vertalen uw woonwensen en brengen deze letterlijk in kaart. Vertel ons alles wat u wenst en wij gaan aan de slag. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Het mooie van onze 3D ontwerpen is niet alleen dat ze u direct een goed beeld geven van hoe alles eruitziet. Ze zijn ook nog eens gratis en vrijblijvend. Klinkt geweldig toch?

Vraag nu een 3D-ontwerp aan.

Plan een afspraak
Keuken winkel Delft
Keuken winkel Delft

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze keuken winkel in Delft? Stel deze dan via ons contactformulier of kom langs! We zullen zo snel mogelijk al uw vrag(en) beantwoorden. Al onze medewerkers staan voor u klaar. We hopen u snel te zien bij Küchen-Dump Delft!

Plan een afspraak