LEIDERDORP

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKEN KOPEN LEIDERDORP

Altijd een vestiging in de buurt!

Wilt u graag een keuken kopen in Leiderdorp? Dan bent u aan het juiste adres bij Küchen-Dump! Bij onze keukenoutlet vindt u namelijk een groot aanbod aan verschillende keukens. Bent u op zoek naar een moderne keuken? Wij hebben het! Bent u op zoek naar een industriële keuken? Onze medewerker helpt u graag met een 3D ontwerp! Zo helpen wij u met de zoektocht naar uw droomkeuken. U kunt bij ons een afspraak maken om langs te komen, maar u kunt ook zonder afspraak langskomen.

Bekijk hier welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP LEIDERDORP
Meubelplein 4
2353 EX Leiderdorp 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag28 NovemberGesloten
Dinsdag29 November09:30 - 17:30
Woensdag30 November09:30 - 17:30
Donderdag1 December09:30 - 17:30
Vrijdag2 December09:30 - 17:30
Zaterdag3 December09:30 - 17:00
Zondag4 DecemberGesloten

KEUKEN KOPEN LEIDERDORP | 3D ONTWERP

Keuken kopen Leiderdorp

Wij hebben onze showroom zo opgebouwd, dat alle verschillende keukenstijlen er in terug te vinden zijn. Zo proberen wij u op weg te helpen met het uitzoeken van een keukenstijl die bij u past. Het uitzoeken van een nieuwe keuken kan voor sommige mensen een lastige opgaven zijn. Daarom hebben wij voor u een inspiratiemagazine ontworpen. In dit magazine komen niet alleen de verschillende stijlen naar voren, ook worden veel inricht ideeën gegeven. Hiermee hopen wij voor u de zoektocht iets makkelijker te maken. Verder zijn er op onze website nog diverse blogs te lezen. Deze bevatten verschillende onderwerpen en helpen u ook op weg.

3D ontwerp laten maken

Wanneer u voldoende inspiratie heeft opgedaan en precies weet wat u wilt, kunt u bij ons een 3D ontwerp laten maken. Met dit 3D ontwerp hopen wij u een beter beeld te geven van hoe uw keuken er in uw woning eruit komt te zien. Het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend. Samen met één van onze medewerkers gaat u aan de slag onder het genot van een kopje koffie of thee.

Plan een afspraak
Keuken kopen Leiderdorp
Keuken kopen Leiderdorp

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

ZIEN WE U SNEL BIJ KÜCHEN-DUMP?

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen voordat u een keuken gaat kopen in Leiderdorp, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Onze medewerkers geven u graag advies en denken met u mee. Hopelijk verwelkomen wij u snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak