Vlaardingen

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Complete keuken Vlaardingen

Altijd een vestiging in de buurt!

Wilt u graag een complete keuken kopen in Vlaardingen? Kom dan zeker eens langs bij Küchen-Dump! Bij ons kunt u namelijk niet alleen losse keukenonderdelen bestellen, maar ook complete keuken! Zo bent u binnen één bezoek klaar en hoeft u niet naar verschillende keukenwinkels. Het vinden van uw droomkeuken kan een lastige opgaven zijn. Onze medewerkers helpen u daarom graag. Maak een afspraak en kom bij ons langs in de showroom!

Küchen-Dump - vlaardingen-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Gerard Burgerlaan 12
3131 KZ  Vlaardingen

Openingstijden

Vlaardingen
  • Dinsdag09:30 - 17:00 uur
  • Woensdag09:30 - 17:00 uur
  • Donderdag09:30 - 17:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur

Complete keuken Vlaardingen | Küchen-Dump

Om uw keuken compleet te maken bieden wij verschillende onderdelen aan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw keukenblad uitkiezen, het soort keukenkastje en achterwanden. Een ander voordeel van Küchen-Dump is dat wij al onze keukens aanbieden voor echte spotprijzen. Over de kwaliteit daarentegen hoeft u niet te twijfelen. U mag er namelijk vanuit gaan dat alle keukens die geleverd worden zijn gemaakt van echte A-kwaliteit. Wanneer u van tevoren inspiratie wilt opdoen, kunt u gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aanvragen. Hier kunt u op uw gemakje in bladeren en inspiratie opdoen. Ook op onze website zijn diverse blogs te vinden met relevante onderwerpen die u kunnen helpen.

Laat een 3D ontwerp maken

Wanneer u precies weet wat voor keuken u wilt en hoe hij eruit moet komen te zien, is het mogelijk om bij ons een gratis 3D ontwerp te laten maken. Samen met één van onze medewerkers gaat u onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag met het ontwerp. Het voordeel hiervan is, is dat u meteen kunt zien of u tevreden bent met het resultaat of dat u juist nog aanpassingen wilt.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Zien we u snel bij Küchen-Dump?

Mocht u nog vragen hebben voordat u bij ons uw completen keuken in Vlaardingen komt uitzoeken, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Vul ons contactformulier in en onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Hopelijk zien wij u snel bij Küchen-Dump Vlaardingen!