PURMEREND

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

COMPLETE KEUKEN PURMEREND

Altijd een vestiging in de buurt!

Op zoek naar een nieuwe complete keuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze keukenzaak bieden we alles aan wat je nodig hebt om een mooie en functionele keuken te creëren. We hebben complete keukens in verschillende stijlen, zodat u er zeker één vindt die bij uw smaak past. En als u inspiratie nodig heeft, bezoek dan zeker onze keukenshowroom. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte keuken voor uw huis. Dus waar wacht u nog op? Kom vandaag nog bij ons langs!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP PURMEREND
Voltastraat 3
1446 VA Purmerend 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag5 DecemberGesloten
Dinsdag6 December09:00 - 17:30
Woensdag7 December09:00 - 17:30
Donderdag8 December09:00 - 17:30
Vrijdag9 December09:00 - 20:00
Zaterdag10 December10:00 - 17:00
Zondag11 DecemberGesloten

COMPLETE KEUKEN PURMEREND | KÜCHEN-DUMP

Als het gaat om de renovatie van uw keuken, kan het moeilijk zijn om te weten waar u moet beginnen. Er zijn zoveel verschillende producten en materialen om uit te kiezen, en het kan moeilijk zijn om te visualiseren hoe alles bij elkaar komt. Dat is waar Küchen-Dump bij kan helpen. In een keukenzaak kunt u een 3D-ontwerp laten maken van uw voorgestelde renovatie. Dit kan u helpen een beter idee te geven van hoe de keuken er uiteindelijk uit zal komen te zien. En natuurlijk ook of de samengestelde elementen goed bij elkaar passen. Plus, onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste producten en materialen voor uw behoeften en budget.

Inspiratiemagazine

Bij het inrichten van een nieuwe keuken gaat er niets boven het doorbladeren van een keukenmagazine om inspiratie op te doen. Of u nu een complete keukenrenovatie overweegt of alleen uw inrichting wilt bijwerken, er zijn eindeloos veel ideeën te vinden in ons inspiratiemagazine. En met zo veel opties die er zijn, wordt het moeilijk om te kiezen. Dat is de reden waarom een bezoek aan een keuken showroom een nuttige stap kan zijn in het proces. Dus als u het gevoel heeft dat u vastzit, pak ons inspiratietijdschrift erbij en kom langs in onze showroom wat praktische inspiratie.

Plan een afspraak
Complete keuken Purmerend
Complete keuken Purmerend

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

ZIEN WE U SNEL BIJ KÜCHEN-DUMP?

Mochten u van tevoren nog vragen hebben over onze complete keukens, dan kunt u altijd even contact opnemen. Onze experts staan graag voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomkeuken! Hopelijk tot snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak