Klassiek

Bent u op zoek naar de perfecte stijl voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer over de klassieke keuken!

WAT IS EEN

Klassieke keuken

Een klassieke keuken is perfect voor de liefhebbers van sfeer. In deze keukenstijl heerst een warme en nostalgische sfeer. Deze populaire stijl is tijdloos en chique. Vaak worden er bij een klassieke keuken antieke elementen en luxe details gebruikt. Toch zien we tegenwoordig ook wat meer modernere elementen terugkomen.

Inspiratiemagazine aanvragen

MOODBOARD

materialen

Hout

Zachte tinten

Sierlijke vormen

De klassieke keuken bij

Hellen en Peter
klassieke keuken

Brandon en Mandy hebben een klassieke keukenstijl in hun woning in Utrecht. Beiden zijn ze dol op klassieke vormen geïnspireerd door de Franse stijl. Dit is dan ook terug te zien in hun keuken. Ze hebben een groot raam in hun keuken waardoor er veel licht binnenkomt. Dit wordt versterkt door het gebruik van lichte kleuren, zoals roomwit en ecru.

Een plantje hier en daar, schilderijtjes op de schouw, een grove fruitschaal op het aanrecht, kookgerei dat aan de muur hangt: een klassieke keuken leeft. Dit zorgt dan ook voor de knusse en huiselijke sfeer. Ook de zwart-wit geblokte patroontegels en sierlijke kranen behoren tot de klassieke keukenstijl. Een klassieke keuken kenmerkt zich door rustige zachte tinten, klassieke en ronde vormen en verschillende accessoires. Denk aan de kleuren als roomwit, pastelblauw en subtiele grijstinten. Om het nostalgische gevoel te bevorderen wordt er ook veel hout gebruikt.

Bent u ook weg van de klassiek keukenstijl? Of bent u benieuwd naar andere keuken stijlen en wilt u graag inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in ons inspiratiemagazine! Deze staat bomvol tips, de nieuwste trends en uiteraard prachtige keukenfoto’s.

Inspiratiemagazine aanvragen

Doe inspiratie op

blader door

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen door middel van onze 3D-tekeningen. Geheel gratis én vrijblijvend.

Maak een gratis 3D tekening