Wasmachines

assortiment

Het doel van elke wasmachine is hetzelfde, namelijk kleding wassen. Er zijn echter enkele verschillen. De meest bekende wasmachines hebben een deur aan de voorkant. Maar wist je dat er ook bovenladers zijn? Deze machines hebben een klep aan de bovenzijde zodat je de was in de trommel kunt doen. Afhankelijk van waar de wasmachine aansluiting zit en hoeveel ruimte je hebt kan dit een enorme oplossing zijn. Je hebt ook verschillende maten wasmachines. De maat wordt gemeten in kilogram kleding per wasbeurt. Heb je een groot gezin en veel wasgoed? Kies dan voor een model dat meerdere kilo’s was tegelijkertijd kan bevatten. Geen ruimte voor een droger? Wist je dat er was-droogcombinaties zijn? Ze wassen en drogen alle kleding direct daarna.

Wasmachines

Onderhouden van je wasmachine

De wasmachine maakt je kleding schoon, dus het is schoon. Veel mensen maken deze veronderstelling, maar helaas is het niet waar. Vuil, wasmiddel- en vetresten kunnen vaak niet volledig worden verwijderd. Daarom is het belangrijk om de wasmachine goed te onderhouden. Begin met het schoonmaken van de filters, die stof kunnen verzamelen. Vergeet niet te controleren of je wasmachine een filter of scherm heeft die aansluit op de in- en uitlaat van de wasmachineaansluiting. Draai tot slot het programma zonder was, minimaal 90 graden. Azijn of een vaatwasblokje verwijdert de laatste restjes vet. Je wasmachine is weer als nieuw!

Jouw ideale wasmachine
Voordat je een wasmachine koopt, is het goed om op een aantal punten te letten. Heb je een druk leven en heb je vaak geen tijd om je kleren op tijd aan en uit te trekken? Kies dan voor een van de wasmachines met startuitstel. Of ben jij iemand die direct na het starten van het wasprogramma een sok tegenkomt die ook gewassen moet worden? Kies dan voor een model met een klep waar je tijdens het programma wasgoed in kunt doen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op! Onze specialisten staan graag voor u klaar. Samen met u gaan wij op zoek naar de wasmachine die bij jouw leefstijl past. Je kan ook alvast een afsprak maken om onze showroom te bezoeken.

Küchen-Dump - Kuechen-dump-dominica-3
Küchen-Dump - Kuechen-dump-cuba-2
Küchen-Dump - Kuechen-dump-moderne-keuken