Ontvang een Gratis Teppan-Yaki Plaat t.w.v. €199,95

dat kan alleen bij Küchen-Dump

Van 1 juni 2024 tot en met 30 juni 2024 hebben we een speciale actie! Bij de aankoop van een Siemens inductiekookplaat met afzuiging en 3 andere Siemens apparaten, ontvang je een gratis Teppan-Yaki plaat ter waarde van €199,95 cadeau.

Dit betekent dat je niet alleen profiteert van hoogwaardige Siemens apparatuur, maar ook van een fantastische extra! Mis deze unieke kans niet en maak jouw keuken compleet met Siemens apparaten en een gratis Teppan-Yaki plaat!

Vrijblijvend advies

Onze adviseurs staan ook tijdens de actieperiode voor u klaar om u vrijblijvend te adviseren en om en professioneel 3D-ontwerp van uw aanstaande droomkeuken te realiseren. Ons 3D Ontwerp programma is het programma waarmee we uw droomkeuken tot leven brengen met kennis en precisie. De eindeloze mogelijkheden om elke stijl en voorkeur te integreren, zorgen ervoor dat uw keukenontwerp een ware reflectie wordt van uw unieke smaak. Of u nu verlangt naar een moderne, strakke keuken of de warme charme van een klassieke keuken, ons team van adviseurs staat klaar om uw visie te realiseren.

Onze adviseurs begrijpen we als geen ander hoe cruciaal het is om een keuken te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook perfect past bij uw levensstijl. Ons doel is om het beste advies te bieden en uw wensen volledig te integreren in het ontwerpproces, zodat het eindresultaat niet alleen een keuken is, maar een ware leefruimte die aan al uw verwachtingen voldoet.

Laat ons 3D ontwerp programma u meenemen op een virtuele reis naar uw toekomstige keuken, waar elk detail met zorg is ontworpen om een persoonlijke ervaring te garanderen.