Technologie in de keuken

Handige tips

Geschreven door: Songül op 18 juli 2022

De keuken is één van de meest bezochte plekjes van het huis. Mensen kunnen urenlang in de keuken doorbrengen. Het is daarom niet gek dat er elk jaar nieuwe technologie voor de keuken wordt ontwikkeld. In deze blog bespreken we de nieuwste technologieën die zijn uitgekomen.

technologie in de keuken

Maak gebruik van apps

Met een mobiele telefoon kan tegenwoordig steeds meer. Wist u dat het zelfs mogelijk is om uw keukenapparatuur te bedienen via uw mobiel? De slimme apparaten kunnen worden verbonden met een speciale app. Via deze app kunt u bijvoorbeeld de kookplaat activeren of de afzuigkap uitzetten. Ideaal toch?

technologie in de keuken
technologie in de keuken

Vaatwasser met lift

In bijna elke nieuwe keuken zit er wel een vaatwasser verwerkt. U zou bijna kunnen zeggen dat we er niet meer zonder kunnen. Om het voor u nog gemakkelijker te maken, is er een vaatwasser ontworpen met een zogeheten ComfortLift-systeem. Bij het in- en uitruimen van de vaatwasser moet er vaak gebukt worden, vooral wanneer u bij het onderste rek bent aangekomen. Door gebruik te maken van het ComfortLift-systeem, hoeft u niet meer te bukken en wordt de vaat naar u toe gebracht. Zo hoeft u minder uw rug te belasten en wordt het makkelijker om de vaatwassen in- en uit te ruimen!

Songül

HOEFT U NIET MEER TE BUKKEN

Kookplaat met afzuiging

Eén van de populairste nieuwe technologieën van dit moment zijn de kookplaten met afzuiging. Een normale afzuigkap kan veel plek innemen en erg gehorig zijn. Het is dat hij nodig is , anders hadden veel mensen hem niet in huis willen hebben. Hier hebben onze techneuten iets op verzonnen. Namelijk een afzuiging die verwerkt is in de kookplaat. Hierdoor wordt al het rook en vet wat door het koken verspreidt wordt, meteen naar beneden gezogen. U kunt dus voortaan genieten van een geurenvrije keuken!

technologie in de keuken
technologie in de keuken
Songül

KUNT U OOK KIEZEN VOOR EEN MULTIFUNCTIONELE OVEN

Maak gebruik van een stoomoven

Wanneer u bijvoorbeeld groenten kookt in water, kunnen er veel vitaminen verloren gaan. Dat is natuurlijk erg zonde. Om deze reden wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor een stoomoven. Met deze oven kan er op een makkelijke manier maaltijden en groentes worden gestoomd. Wanneer u niet voldoende ruimte heeft om los een magnetron en oven te laten plaatsen, kunt u ook kiezen voor een multifunctionele oven. Deze bieden alle functies aan.

Küchen-Dump - knipoog-lachend

Songül, trendwatcher bij Küchen-Dump

Wij zijn erg benieuwd naar wat u vond van de technologie mogelijkheden in de keuken! Kom gerust langs in onze winkel voor vragen of advies! Wilt u nog meer tips? Laat het ons gerust weten! Daarnaast zijn we natuurlijk erg benieuwd welke technologie u zou toepassen in de keuken.

Laatste trends