Gekleurde kranen in de keuken

Handige tips

Geschreven door: Songül op 05 mei 2022

Wanneer u graag een unieke eyecatcher in de keuken wilt, raden wij zeker aan om voor een unieke kraan te gaan! In deze blog vertellen wij de mogelijkheden die u heeft met de verschillende kranen en welke kraan bij welke stijl mooi zal staan. Bent u geïnteresseerd? Lees dan zeker verder!

gekleurde kranen

De zwarte keuken kraan

Eén van de kleuren die op dit moment het meest populair is, is de zwarte kraan. Deze kraan zorgt namelijk voor de stoere, robuuste uitstraling, maar toch ook voor een luxueuze. De zwarte kraan kunt u eigenlijk in vrijwel elke keukenstijl toevoegen. De stijlen die wij het vaakst zien zijn wel de industriële keuken, moderne keuken, marmeren keukens en designkeukens. Natuurlijk kunt u gewoon altijd kiezen voor deze kleur kraan als u het mooi vindt.

gekleurde kranen
gekleurde kranen

Ga voor een clean uitstraling: de witte keukenkraan

Wanneer u wilt gaan voor een unieke eyecatcher is de mat witte kraan zeker een aanrader. Deze kraan heeft een minimalistische uitstraling, maar heeft toch een groot effect. Doordat de kleur erg basic is, past deze kraan bij vrijwel elke stijl. De stijl waarbij deze kraan vaak gebruikt wordt is de landelijke keukenstijl. Hierbij komt de kraan goed in zijn recht.

Songül

DEZE KRAAN HEEFT EEN MINIMALISTISCHE UITSTRALING

gekleurde kranen
gekleurde kranen

Zwart blijft populair

We kunnen er niet omheen, de zwarte keuken blijft nog steeds populair! Een zwarte keuken zorgt voor een chique, maar ook zeker luxe ogende uitstraling. Veel mensen kiezen ervoor om een volledig zwarte keuken in te richten, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om delen zo in te richten. Denk bijvoorbeeld aan de keukenkasten die u zwart laat of juist het kookeiland. Er is veel mogelijk! Wanneer u wat meer afwisseling wilt, kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld hout toe te voegen. Wat ook erg mooi is bij een zwarte keuken is marmer.

Songül

DAT UW KEUKEN LUXE EN EXCLUSIVITEIT UITSTRAALT

Ga voor goud!

Een kleur die we inmiddels ook bijna niet meer weg kunnen denken uit de keuken is de kleur goud. Met een gouden kraan kunt u er verzekerd van zijn dat uw keuken luxe en exclusiviteit uitstraalt. Ook kunt u ervoor kiezen om te gaan voor een bronzen of koperen kraan. Deze kleur kranen zorgen echter wel voor een wat stoerdere en robuustere uitstraling. Wilt u dus echt gaan voor een kraan in bijvoorbeeld een design keuken? Kies dan voor de kleur goud!

Als laatste tip willen wij meegeven om goed te letten op het model van de kraan. Ook de vorm van de kraan kan namelijk al veel bepalen bij welke keukenstijl hij past. Gelukkig zijn er veel verschillende soorten kranen, groot en klein, waardoor u vast en zeker uw perfecte kraan vindt!

Küchen-Dump - knipoog-lachend

Songül, trendwatcher bij Küchen-Dump

Wij zijn erg benieuwd naar wat u vond van de gekleurde kraan opties voor in de keuken! Kom gerust langs in onze winkel voor vragen of advies! Wilt u nog meer tips? Laat het ons gerust weten! Daarnaast zijn we natuurlijk erg benieuwd op welke manier u de betonlook stijl in uw keuken heeft toegepast.

Laatste trends