Creëer een zomerse keuken

Handige tips

Geschreven door: Songül op 07 juni 2023

Met de zomer in volle gang is het tijd om uw keuken klaar te maken voor het seizoen. Bij Küchen-Dump begrijpen we dat de keuken niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een plek waar u kunt genieten van de zomerse sfeer. Lees vooral verder om achter inspiratie, trends en tips te komen om een keuken te creëren waar u op een zomerse manier met plezier kunt gaan koken.

Küchen-Dump - Ontwerp zonder titel (11)

Kleuren van de zomer

Breng de zomerse sfeer tot leven in uw keuken door te kiezen voor frisse en levendige kleuren. Denk aan tinten zoals aquablauw, geel en zachtgroen. Deze kleuren geven een gevoel van vrolijkheid en frisheid. U kunt ervoor kiezen om de hele keuken in een opvallende kleur te schilderen of accenten toe te voegen met gekleurde zomerse accessoires.

Küchen-Dump - 128 (3)
Küchen-Dump - 132

Natuurlijke elementen

Haal de natuurlijke schoonheid van de zomer naar uw keuken door gebruik te maken van natuurlijke materialen. Denk aan houten kasten, bamboe accessoires of een marmeren aanrechtblad. Deze elementen voegen een warme en natuurlijke uitstraling toe aan uw keuken. Vergeet ook niet om wat groen toe te voegen met verse kruidenplanten of een mooie bos bloemen op tafel.

Songül

een warme en natuurlijke uitstraling

Optimaliseer de ruimte

In de zomer willen we een lichte en luchtige sfeer creëren in onze keuken. Zorg daarom voor voldoende natuurlijk licht door gordijnen open te laten en ramen vrij te houden. Als u de mogelijkheid heeft, overweeg dan het toevoegen van een raam of dakraam om nog meer licht binnen te laten. Houd het netjes en creëer voldoende opbergruimte om uw keuken georganiseerd te houden. Bij Küchen-Dump hebben we keukenoplossingen die u helpen bij het inrichten van de ruimte.

Küchen-Dump - 131
Küchen-Dump - 129

Zomerse accenten

Maak uw keuken nog levendiger met zomerse accenten en decoraties. Denk aan vrolijke patronen op kussens, tafelkleden of enkele decoratieve zomerse items. Deze kleine details zorgen voor een speelse en zomerse sfeer in uw keuken.

Buitenkeuken

Met de zomerse temperaturen is het heerlijk om buiten te koken en te eten. Als u de ruimte heeft, overweeg dan het installeren van een buitenkeuken of een BBQ-ruimte op uw terras. Dit stelt u in staat om te genieten van de zomerse sfeer terwijl u uw favoriete gerechten bereidt. Zorg voor comfortabele buitenmeubels en voeg sfeervolle verlichting toe om een gezellige buitenkeuken te creëren.

Bij Kuchendump begrijpen we dat de keuken de eyecatcher is van het huis. Met deze inspiratie, trends en tips kunnen we ook uw keuken transformeren in een zomerse oase. Geniet van het koken, het samenzijn en de levendige sfeer die de zomer met zich meebrengt.

Küchen-Dump - knipoog-lachend

Songül, trendwatcher bij Küchen-Dump

Bent u helemaal geïnspireerd geraakt om de zomer toe te voegen aan uw keuken? Wij zijn erg benieuwd! Heeft u meer inspiratie nodig en wilt u het met uw eigen ogen bekijken? Kom langs in onze showroom. Daar kunt u nog meer inspiratie opdoen!

Laatste trends