Küchen-Dump Sliedrecht

keukenwinkel
Écht alleen A-merken, altijd de goedkoopste! Kom langs!

Kom langs in onze vestiging en doe inspiratie op voor uw droomkeuken! Of u nu van modern, klassiek, landelijk of industrieel houdt. Küchen-Dump heeft voor iedereen wat wils. Onze adviseurs bieden u graag persoonlijk en professioneel advies. Kom langs in de showroom en ontdek het ruime aanbod zelf!

Plan een afspraak, laat een gratis professioneel 3D ontwerp maken, download ons inspiratiemagazine of vergelijk een offerte.

Openingstijden
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten
Contactgegevens
Leeghwaterstraat 63
3364 AE  Sliedrecht

Kom langs in onze keukenwinkel in Sliedrecht. Bij Küchen-Dump helpen wij u graag met de zoektocht naar uw droomkeuken! Bij ons kunt u terecht voor kwaliteitskeukens tegen lage prijzen. Kijk uw ogen uit bij ons ruim aanbod aan verschillende stijlen keukens. We hebben letterlijk voor iedereen wat wils! Van modern en hoogglans tot klassiek of landelijk. Lichtkleurige-, houtkleurige- of donkerkleurige keukens. Iedereen kan bij ons terecht! Kom langs in onze showroom en bekijk het zelf.

Keukenzaak in Sliedrecht

In onze keukenshowroom kunt u de mooiste, kwalitatieve en scherpst geprijsde keukens komen bekijken! Als u op zoek bent naar uw droomkeuken kunnen wij u zeker van dienst zijn! Zoals al benoemd hebben we een groot assortiment aan keukens in verschillende stijlen waaronder modern, klassiek en industrieel. Al onze keukens bevatten A-merken keukenapparatuur. Heeft u ergens een andere offerte van een keuken opgevraagd? Breng deze mee dan laten wij u zien wat we u kunnen bieden. Zo kunnen we u laten zien dat we ook écht bodemprijzen hebben. Daarnaast beschikken we over grote voorraden en kunnen we u keuken snel leveren. Dat is wel zo fijn!

Goedkope keukens bij Küchen-Dump

Bij onze keukenoutlet kunnen wij u verzekeren dat u genoeg inspiratie kunt komen opdoen. Wij hebben verschillende gedeeltes in onze showroom omgebouwd tot een echte keuken. De keukens zijn te vinden in verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan luxe keukens, maar ook aan landelijke keukens. Hierdoor hopen wij u een beter beeld te geven met hoe een bepaalde keukenstijl eruit kan komen te zien en of het bij u past. Als u dit nog niet voldoende vindt, dan is het ook mogelijk om via onze website ons inspiratiemagazine aan te vragen. In het magazine vindt u ook mega veel inspiratie en tips van hoe u uw keuken kunt inrichten. Mocht u nou aan al deze informatie nog niet genoeg hebben, dan hebben wij ook nog keuken blogs als inspiratie!

Vraag een 3D ontwerp aan

Heeft u zelf een complete keuken samengesteld? Laat een 3D ontwerp opstellen door één van onze keukenspecialisten. Wij gaan graag met u in gesprek om al u wensen helder te krijgen. Aan de hand hiervan kunnen we aan de slag gaan! Het resultaat? Een mooi 3D ontwerp waardoor u het juiste beeld krijgt. Uiteraard laten wij u alle mogelijkheden tussendoor zien voor het perfecte resultaat.