Matzwarte keuken

Matzwarte keuken

Door Songül
“DURFT U HET AAN?”

Een matzwarte keuken! Durft u het aan? Sinds enige tijd is er een verschuiving te zien van de populaire witte keukens naar de gewaagdere zwarte keukens. Het mooie aan een donkere keuken is dat deze een luxueuze en klassieke uitstraling biedt. Gaat u voor een minimalistische en moderne keuken? Dan is matzwart hét helemaal! Zo zijn er oneindig veel mogelijkheden wat betreft de combinaties én kleur. In ons blog leest u meer over deze geweldige trend.

MATZWARTE KEUKEN

Een stijlvolle, chique en elegante keuken? Dit bereikt u door matzwart in uw keuken te realiseren! Hierbij is het niet alleen nodig om voor matzwarte keukenkastjes te gaan. Toch is dit wel de meest populaire keuze én geeft het uw keuken wel gelijk de eye-catching look waar we stiekem allemaal van dromen. Zo zijn er ook veel andere manieren om deze matzwarte kleur in uw keuken te verwerken. Denk maar eens aan een matzwarte spoelbak voor een groots statement of matzwarte kraan. Ook kunnen aanpassingen in de het beslag van uw keuken veel doen. Om matzwart op deze manier in uw keuken te brengen, kunt u een goed contrast maken.

Inspiratiemagazine aanvragen

MATZWART ALS MUURKLEUR

De meest visuele keukenontwerpen bevatten elementen waarbij gebruik wordt gemaakt van een sterk contrast tussen muurkleuren en kastkleuren. Daarom is het goed om één of meerdere muren in uw keuken matzwart te verven. Zo past matzwart perfect in een keuken waar de kasten of zelfs de vloer en het plafond wit of een lichtere tint zijn. Wanneer u niet te zwaar in het zwart als thema wilt gaan, kunt u het altijd als accentmuur gebruiken.

“KUNT U HET ALTIJD ALS ACCENTMUUR GEBRUIKEN”

IT’S ALL ABOUT THE DETAILS

Het zit ’m allemaal in de details! Naast de grotere veranderingen in uw keuken zijn er ook veel kleine manieren om matzwart toe te voegen aan een keuken, zonder dat u er een volledige verbouwing voor hoeft te doen. Om te beginnen kunt u gebruik maken van verlichting. Lampen met zwarte lampenkappen geven uw keuken een chique uitstraling. Ook kunt u gebruik maken van vazen, schalen en andere kleine voorwerpen die een mooie uitstalling op het aanrecht hebben. Wanneer u een kookeiland heeft met krukjes, kies dan voor krukjes met matzwarte poten of zittingen om de look af te maken.

Gratis inspiratie opdoen
“EEN MUST HAVEN VAN DEZE TIJD”

MATZWARTE KEUKENAPPARATEN

Matzwart is toch wel een must have in deze tijd. Daarom gaan verschillende fabrikanten met deze matzwarte trend mee en zijn er matzwarte keukenapparaten op de markt uitgebracht. Hierbij kunt u denken aan de vaatwasser, het fornuis, de oven én zelfs een koffiemachine. Het voordeel is dat deze producten in iedere woonstijl passen.

ANTI FINGERPRINT AFWERKING

Een zwarte keuken schoonmaken is voor velen niet de favoriete bezigheid. Daarbij zijn vingerafdrukken op uw kastjes en apparatuur natuurlijk een van de meest vervelende dingen. Dit wordt dan ook vaak gezien als nadeel bij een matzwarte keuken. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een goede oplossing hiervoor! Er kan namelijk een speciale anti-fingerprint behandeling op de keukenkastjes worden gedaan, waardoor vingerafdrukken verleden tijd worden. Wel zo handig toch?

MATZWARTE KEUKENS BIJ KÜCHEN-DUMP

Gaat u ook voor een stijlvolle matzwarte keuken? Dan helpen wij u graag met uw keuze. Neem contact met ons op! Wij zoeken samen met u naar een passende keuken die goed in uw interieur tot uiting komt!

Inspiratiemagazine aanvragen
De keukentrends van 2022
De keukentrends van 2022

Songül, trendwatcher bij Küchen-Dump

Wij zijn erg benieuwd naar wat u vond van de keukentrends van 2022! Kom gerust langs in onze winkel voor vragen of advies! Wilt u nog meer tips? Laat het ons gerust weten! Daarnaast zijn we natuurlijk erg benieuwd op welke manier u de betonlook stijl in uw keuken heeft toegepast.

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Bekijk dan alle keukenstijlen en keukenindelingen in ons inspiratie magazine. Geheel gratis én vrijblijvend.

Magazine aanvragen