Zwolle

Marconistraat 10
8013 PK, Zwolle
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Zwolle voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
038-3036800
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 21:00
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

Zwolle keukenwinkel

Voor vestigingen

Bent u al eens bij de Zwolle keukenwinkel Küchen-Dump geweest? Hier vindt u de mooiste kwaliteitskeukens voor lage prijzen! Samen met één van onze medewerkers gaat u op zoek naar uw droomkeuken. Doordat wij verschillende vestigingen hebben, hebben wij een groot aantal voorraden. Dit is erg gunstig voor u, omdat wij hierdoor snelle levertijden kunnen aanbieden. Dus bent u op zoek naar uw droomkeuken? Kom dan eens langs bij Küchen-Dump!

Wilt u de openingstijden weten van Küchen-Dump? Neem dan een kijkje op onze pagina.

Vraag een gratis 3D ontwerp aan

Wist u dat het bij ons mogelijk is om een 3D ontwerp te laten maken van uw keuken? Als u al een idee in uw hoofd heeft en deze graag wilt laten visualiseren, is het zeker een aanrader om eens langs ons te komen! Samen met één van onze medewerkers gaat u aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken. Onder het genot van een kopje thee of koffie worden uw ideeën, wensen en eisen besproken. Het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend. Het voordeel van een 3D ontwerp laten maken is dat u meteen al kunt zien of u tevreden bent met het idee wat u in uw hoofd heeft. Dus twijfel niet en kom snel langs!

Inspiratie opdoen

In Zwolle keukenwinkel kunt u inspiratie opdoen. Heeft u nog niet echt een idee in uw hoofd wat voor keuken u zou willen? Doe dan eens inspiratie op in ons inspiratiemagazine! Dit magazine staat vol met interessante tips, keuken ideeën en verschillende stijlen. Doordat wij een groot aanbod aan keukens hebben, kunt u bij ons terecht voor verschillende stijlen. Zo bieden wij mooie landelijke keukens, maar hebben wij ook moderne keukens beschikbaar. Kom eens langs in onze showroom en kom erachter welke stijl er bij u past! Bekijk hier de vestigingen.

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken