ZWOLLE

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

ZWOLLE KEUKENWINKEL

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u al eens bij de Zwolle keukenwinkel Küchen-Dump geweest? Hier vindt u de mooiste kwaliteitskeukens voor lage prijzen! Samen met één van onze medewerkers gaat u op zoek naar uw droomkeuken. Doordat wij verschillende vestigingen hebben, hebben wij een groot aantal voorraden. Dit is erg gunstig voor u, omdat wij hierdoor snelle levertijden kunnen aanbieden. Dus bent u op zoek naar uw droomkeuken? Kom dan eens langs bij Küchen-Dump!

Wilt u de openingstijden weten van Küchen-Dump? Neem dan een kijkje op onze pagina.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP ZWOLLE
Marconistraat 10
8013 PK Zwolle 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 21:00
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 Oktober11:00 - 17:00

VRAAG EEN GRATIS 3D ONTWERP AAN

Wist u dat het bij ons mogelijk is om een 3D ontwerp te laten maken van uw keuken? Als u al een idee in uw hoofd heeft en deze graag wilt laten visualiseren, is het zeker een aanrader om eens langs ons te komen! Samen met één van onze medewerkers gaat u aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken. Onder het genot van een kopje thee of koffie worden uw ideeën, wensen en eisen besproken. Het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend. Het voordeel van een 3D ontwerp laten maken is dat u meteen al kunt zien of u tevreden bent met het idee wat u in uw hoofd heeft. Dus twijfel niet en kom snel langs!

INSPIRATIE OPDOEN

In Zwolle keukenwinkel kunt u inspiratie opdoen. Heeft u nog niet echt een idee in uw hoofd wat voor keuken u zou willen? Doe dan eens inspiratie op in ons inspiratiemagazine! Dit magazine staat vol met interessante tips, keuken ideeën en verschillende stijlen. Doordat wij een groot aanbod aan keukens hebben, kunt u bij ons terecht voor verschillende stijlen. Zo bieden wij mooie landelijke keukens, maar hebben wij ook moderne keukens beschikbaar. Kom eens langs in onze showroom en kom erachter welke stijl er bij u past! Bekijk hier de vestigingen.

Plan een afspraak
zwolle keukenwinkel
zwolle keukenwinkel

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

NEEM CONTACT OP

Wilt u in Zwolle onze keukenwinkel bezoeken? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of naar 078 – 652 40 00 bellen. Kom bij ons langs zonder afspraak en bekijk onze openingstijden. Samen zorgen wij ervoor dat u uw droomkeuken vindt!

Plan een afspraak