SLIEDRECHT

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

SLIEDRECHT KEUKENWINKEL

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u in Sliedrecht op zoek naar een keukenwinkel? U hoeft niet verder te zoeken, want Küchen-Dump is úw keukenspecialist! Bij Kuchen-Dump vindt u een groot aanbod aan verschillende keukens, accessoires en tegels. U vindt dus alles wat u nodig heeft op 1 plek! Een voordeel is dat Kuchen-Dump op verschillende plekken in Nederland te vinden is. U kunt dus altijd een vestiging bij u in de buurt vinden. Wij kunnen u verzekeren dat alle keukens die wij aanbieden, beschikken over A-kwaliteit. Het enige wat laag is, is de prijs.

Wilt u weten welke vestiging er het dichtst bij u in de buurt zit? Ontdek het dan hier.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP SLIEDRECHT
Leeghwaterstraat 63
3364 AE Sliedrecht 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 21:00
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 Oktober11:00 - 17:00Koopzondag

Aangepaste openingstijden

Zondag2 Oktober11:00 - 17:00Koopzondag

SLIEDRECHT KEUKENWINKEL | KÜCHEN-DUMP IS UW SPECIALIST!

Heeft u al een idee wat voor keukenstijl u zou willen? Of heeft u nog werkelijk geen idee van wat er allemaal mogelijk is? Gelukkig hebben wij hiervoor de oplossing! Wij bieden via onze website namelijk een inspiratiemagazine aan. In dit magazine komen de verschillende keukenstijlen naar voren. Ook zullen hierbij tips worden gegeven van hoe u het beste uw keuken kunt inrichten. Als dit nog niet voldoende inspiratie geeft, dan hebben wij op de website ook nog blogs beschikbaar. Hier kunt u over de verschillende keukenstijlen en trends lezen. Wie weet geeft u dat de nodige informatie!

3D ONTWERP LATEN MAKEN

Heeft u voldoende inspiratie kunnen opdoen voor uw keuken? Mooi! Bij ons kunt u namelijk een 3D ontwerp laten maken van uw droomkeuken. Met de inspiratie die u heeft opgedaan gaat u samen met één van onze medewerkers aan de slag om een ontwerp te maken. Het voordeel hiervan is, is dat u meteen ziet of u tevreden bent met het ontwerp. Bent u nog niet tevreden? Geen probleem! Samen nemen we de mogelijkheden door en voeren we de aanpassingen door tot u tevreden bent.

Plan een afspraak
sliedrecht keukenwinkel
sliedrecht keukenwinkel

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

NEEM CONTACT OP

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen voordat u in Sliedrecht naar onze keukenwinkel komt, dan kan er altijd contact opgenomen worden. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak