Sliedrecht

Leeghwaterstraat 63
3364 AE, Sliedrecht
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Sliedrecht voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
0184-416946
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 21:00
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 MeiGesloten

Google map

Plan je route

Sliedrecht keukens

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar Sliedrecht keukens? Kom dan keukenshoppen bij Küchen-Dump in Sliedrecht! Wij hebben een groot aanbod aan kwaliteitskeukens die wij aanbieden voor spotprijzen. Doordat wij beschikken over grote voorraden kunnen wij u voorzien van snelle levertijden. U kunt bij ons terecht voor complete keukens, maar ook voor losse delen. Zo is het mogelijk om een keuken te kopen in een gehele stijl of kunt u verschillende stijlen combineren. Bij ons is het allemaal mogelijk!

Wilt u meer weten over welke stijlen wij aanbieden? Bekijk dan eens onze stijlenpagina.

Sliedrecht keukens | Kom langs bij Küchen-Dump

Wij snappen dat het uitzoeken van een keuken soms lastig kan zijn. Daarom kunt u bij ons 3D ontwerpen laten maken van uw droomkeuken. Samen met één van onze medewerkers gaat u hiermee aan de slag. Jullie bespreken de wensen en hoe het liefst uw keuken eruit wilt laten zien. Het voordeel hiervan is, is dat u meteen weet hoe uw keuken eruit ziet. Mocht u er dingen aan veranderd aan willen dan kan dit. Het laten maken van een 3D ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend.

Doe inspiratie op

Als u inspiratie wilt opdoen kunt u gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aanvragen. Dit magazine staat vol met keuken ideeën. Dit is ideaal voor als u nog geen idee heeft wat voor stijl keuken u wilt of hoe u hem wilt inrichten. Verder zijn er nog verschillende blogs op onze website te vinden over de verschillende keukentrends en tips.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de Sliedrecht keukens? Of wilt u een afspraak maken om een 3D ontwerp te laten maken? Neem dan contact met ons op of vraag hier meteen uw 3D ontwerp aan.

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken