Capelle a/d IJssel

Cypresbaan 1
2908 LT, Capelle aan den IJssel
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Capelle a/d IJssel voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
010-3036100
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 17:30
Vrijdag20 Mei09:30 - 21:00
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

Showroom keukens Capelle aan den Ijssel

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar een showroom keukens Cappelle aan den Ijssel? Kom dan eens langs in onze Küchen-Dump vestiging in Capelle! Samen met één van onze medewerkers gaat u op zoek naar uw droomkeuken! Doordat wij verschillende vestigingen verspreidt hebben over heel Nederland beschikken wij over een grote voorraad. Hierdoor wordt het voor ons mogelijk om snelle levertijden te garanderen.

Bent u benieuwd naar welke vestigingen wij allemaal hebben? Neem dan eens een kijkje op onze vestiging pagina.

Showroom keukens Capelle aan den Ijssel | Vraag uw inspiratie magazine aan

Voor de keukenliefhebbers hebben wij een inspiratiemagazine voor keukens ontworpen. Hier kunt u allerlei ideeën vinden voor het inrichten van uw keuken. Maar kunt u ook onderzoeken welke stijl u het meeste aanspreekt en bij u past. Uiteraard kunnen onze medewerkers u begeleiden van het kiezen van een stijl of met u meedenken. Op onze website zijn ook diverse blogs te lezen. Deze staan geheel in het teken van diverse keukentrends.

Laat een 3D ontwerp maken van uw keuken

Om een goed beeld te krijgen van hoe uw droomkeuken eruit kan komen te zien, kunt u een 3D ontwerp laten maken. De kosten voor dit 3D ontwerp zijn geheel gratis en vrijblijvend. Onder het genot van een kopje koffie kunt u samen met één van onze medewerkers bespreken wat uw wensen en eisen zijn. Als u uw volledige keuken heeft ontworpen kunt u zelf beslissen of dit is wat u in gedachten had, of dat u juist aanpassingen wilt laten maken.

Heeft u nog vragen?

Wilt u in showroom keukens Capelle aan den Ijssel een 3D ontwerp laten maken? Of heeft u andere vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken