TERNEUZEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

NIEUWE KEUKEN TERNEUZEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Terneuzen? Kom dan eens langs in de showroom van Küchen-Dump! Bij ons vindt u namelijk een groot aanbod aan verschillende keukens. Het maakt voor ons niet uit naar welke keukenstijl u op zoek bent. Wij weten zeker dat we uw droomkeuken in huis hebben! Gaat u voor een mooie greeploze keuken? Of heeft u toch liever tijdloze keukenkastjes van hout? Het is allemaal mogelijk!

Bekijk hier welke Küchen-Dump vestiging het dichtst bij u in de buurt zit.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP TERNEUZEN
Mr. F. J. Haarmanweg 51A
4538 AN Terneuzen 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag28 November09:30 - 17:30
Dinsdag29 November09:30 - 17:30
Woensdag30 November09:30 - 17:30
Donderdag1 December09:30 - 17:30
Vrijdag2 December09:30 - 17:30
Zaterdag3 December10:00 - 17:00
Zondag4 DecemberGesloten

NIEUWE KEUKEN TERNEUZEN | KÜCHEN-DUMP STAAT VOOR U KLAAR!

Een nieuwe keuken uitzoeken kan voor sommige mensen een lastige opgaven zijn. Gelukkig biedt Kuchen-Dump verschillende manieren aan om inspiratie op te doen. Zo hebben wij een inspiratiemagazine ontworpen waarin de verschillende keukenstijlen terug te vinden zijn en er tips worden gedeeld. Ook kunt u op onze website diverse blogs lezen. Deze vertellen u meer over de verschillende trends die er zijn en welke keukenindeling het beste bij uw woning past. Met al deze informatie hopen wij u meer inspiratie te geven, waardoor het makkelijker wordt voor u om een keuken uit te zoeken.

3D ontwerp laten maken

Wanneer u een compleet beeld in uw hoofd heeft van hoe uw droomkeuken eruit moet komen te zien, kunnen wij u helpen met een 3D ontwerp. Hiermee hopen wij voor u een beter beeld te creëren van hoe de keuken eruit komt te zien in uw woning. Het laten maken van dit ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend. Samen met één van onze medewerkers gaat u hiermee aan de slag en zullen de wensen en eisen worden doorgenomen.

Plan een afspraak
nieuwe keuken terneuzen
nieuwe keuken terneuzen

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Mocht u meer informatie willen ontvangen over Küchen-Dump, voordat u uw nieuwe keuken bij ons in Terneuzen komt uitzoeken, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Onze medewerkers staan u graag te worden en denken graag met u mee. Hopelijk verwelkomen wij u snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak