SLIEDRECHT

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

NIEUWE KEUKEN SLIEDRECHT

Altijd een vestiging in de buurt!

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken in Sliedrecht, dan bent u aan het juiste adres bij Küchen-Dump! Bij ons vindt u een groot assortiment aan diverse keukens, tegels en accessoires. Doordat wij vestigingen verspreid hebben door heel het land en zelfs België, zit er altijd wel een Küchen-Dump bij u in de buurt. Verder kunnen wij u verzekeren dat u bij ons nooit te veel zult betalen. Wij hebben namelijk keukens in ons assortiment van verschillende prijsklassen. Hierdoor kunt u zelf geheel een keuken samenstellen naar uw budget!

Benieuwd welke Küchen-Dump vestiging er het dichtst bij u in de buurt zit? Bekijk het hier!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KüCHEN-DUMP SLIEDRECHT
Leeghwaterstraat 63
3364 AE Sliedrecht 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 21:00
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 Oktober11:00 - 17:00Koopzondag

Aangepaste openingstijden

Zondag2 Oktober11:00 - 17:00Koopzondag

Nieuwe keuken Sliedrecht | Küchen-Dump is uw specialist!

Het voordeel van Küchen-Dump is dat wij snelle levertijden kunnen garanderen. Doordat wij vestigingen verspreid hebben door heel het land, kunnen wij onszelf voorzien van grote voorraden. Een ander voordeel is dat u van tevoren al inspiratie kunt opdoen. Op onze website vindt u namelijk ons inspiratiemagazine. Hierin worden de verschillende keukenstijlen beschreven en inrichtingen gedeeld. Zo kunt u op uw gemak ontdekken welke keukenstijl u het meeste aanspreekt. Natuurlijk helpen onze medewerkers u ook graag bij het ontdekken van uw favoriete stijl. Maak snel een afspraak en ontdek het zelf!

Een 3D ontwerp laten maken

Wanneer u al precies weet wat voor keuken u zou willen en hoe hij ongeveer eruit moet komen te zien, kunt u bij ons een 3D ontwerp laten maken. Het laten maken van een 3D ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend. Mocht het ontwerp niet naar wens zijn dan weet u dit ook meteen. Natuurlijk kunnen er dan nog aanpassingen worden gedaan, zodat de keuken wel geheel naar wens is!

Plan een afspraak
Nieuwe keuken Sliedrecht
Nieuwe keuken Sliedrecht

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Mochten er nog vragen bij u binnen komen voordat u een nieuwe keuken in Sliedrecht gaat kopen, dan kan er altijd contact worden opgenomen. U kunt gemakkelijk ons contactformulier invullen en dan zullen onze medewerkers er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Hopelijk tot snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak