DRACHTEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

NIEUWE KEUKEN DRACHTEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Drachten? Kom dan eens langs bij Kuchen-Dump! Onze vestigingen zijn te vinden op verschillende locaties door heel Nederland en zelfs België. In elke winkel lopen onze specialisten rond om u te helpen bij het vinden van uw droomkeuken. Om uw droomkeuken te visualiseren kunnen wij een 3D ontwerp maken. Het laten maken van dit ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend.

Bekijk hier welke Kuchen-Dump vestiging het dichtst bij u in de buurt zit.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP DRACHTEN
Martin Luther Kingsingel 32
9203 JC Drachten 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag28 November09:30 - 17:30
Dinsdag29 November09:30 - 17:30
Woensdag30 November09:30 - 17:30
Donderdag1 December09:30 - 21:00
Vrijdag2 December09:30 - 17:30
Zaterdag3 December10:00 - 17:00
Zondag4 DecemberGesloten

NIEUWE KEUKEN DRACHTEN | BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Een nieuwe keuken uitzoeken kan soms veel tijd kosten. Veel mensen weten niet meteen wat voor keuken ze willen en welke keukenstijl ze willen aanhouden. Het is daarom goed om van tevoren inspiratie op te doen. Om u hiermee op weg te helpen bieden wij ons gratis inspiratiemagazine aan. Met dit magazine hopen wij u op weg te helpen. Ook vindt u bij ons op de website verschillende blogs. Hier leest u alles over de nieuwste keuken trends, keukenstijlen en keuken tips.

3D ontwerp laten maken

Wanneer u voldoende inspiratie heeft opgedaan voor uw nieuwe keuken, is het mogelijk om bij ons een 3D ontwerp te laten maken. Met dit ontwerp hopen wij u een beter beeld te geven van hoe uw keuken eruit zal komen te zien. Mocht u niet tevreden zijn met het ontwerp, dan kunnen er natuurlijk altijd nog aanpassingen worden gedaan. Het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend. Onze medewerker gaat samen met u aan de slag onder het genot van een kopje koffie of thee.

Plan een afspraak
Nieuwe keuken Drachten
Nieuwe keuken Drachten

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Als u nog vragen heeft tijdens uw zoektocht naar een nieuwe keuken in Drachten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel of vul ons contactformulier in en onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Hopelijk kunnen wij u snel verwelkomen in de showroom van Kuchen-Dump!

Plan een afspraak