NIEUWE KEUKEN DELFT

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

NIEUWE KEUKEN DELFT

Altijd een vestiging in de buurt!

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken in Delft, dan bent u aan het juiste adres bij Kuchen-Dump! Bij ons vindt u een groot assortiment aan diverse keukens, tegels en accessoires. Doordat wij vestigingen verspreid hebben door heel het land en zelfs België, zit er altijd wel een Kuchen-Dump bij u in de buurt. Verder kunnen wij u verzekeren dat u bij ons nooit te veel zult betalen. Wij hebben namelijk keukens in ons assortiment van verschillende prijsklassen. Hierdoor kunt u zelf geheel een keuken samenstellen naar uw budget!

Benieuwd welke Küchen-Dump vestiging er het dichtst bij u in de buurt zit? Bekijk het hier!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP DELFT
Schieweg 73
2627 AT Delft 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 17:30
Vrijdag30 September09:30 - 21:00
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 Oktober11:00 - 17:00

NIEUWE KEUKEN DELFT | KÜCHEN-DUMP IS UW SPECIALIST!

Het voordeel van Küchen-Dump is dat wij snelle levertijden kunnen garanderen. Doordat wij vestigingen verspreid hebben door heel het land, kunnen wij onszelf voorzien van grote voorraden. Een ander voordeel is dat u van tevoren al inspiratie kunt opdoen. Op onze website vindt u namelijk ons inspiratiemagazine. Hierin worden de verschillende keukenstijlen beschreven en inrichtingen gedeeld. Zo kunt u op uw gemak ontdekken welke keukenstijl u het meeste aanspreekt. Natuurlijk helpen onze medewerkers u ook graag bij het ontdekken van uw favoriete stijl. Maak snel een afspraak en ontdek het zelf!

LAAT EEN GRATIS 3D ONTWERP MAKEN

Wanneer u al precies weet wat voor keuken u zou willen en hoe hij ongeveer eruit moet komen te zien, kunt u bij ons een 3D ontwerp laten maken. Het laten maken van een 3D ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend. Mocht het ontwerp niet naar wens zijn dan weet u dit ook meteen. Natuurlijk kunnen er dan nog aanpassingen worden gedaan, zodat de keuken wel geheel naar wens is!

Vraag nu een 3D-ontwerp aan.

Plan een afspraak
Nieuwe keuken Delft
Nieuwe keuken Delft

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE OVER UW NIEUWE KEUKEN

Mochten er nog vragen bij u binnen komen voordat u een nieuwe keuken in Delft gaat kopen, dan kan er altijd contact worden opgenomen. U kunt gemakkelijk ons contact opnemen en dan zullen onze medewerkers er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Hopelijk tot snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak