Delft

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Nieuwe keuken Delft

Altijd een vestiging in de buurt!

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken in Delft, dan bent u aan het juiste adres bij Kuchen-Dump! Bij ons vindt u een groot assortiment aan diverse keukens, tegels en accessoires. Doordat wij vestigingen verspreid hebben door heel het land en zelfs België, zit er altijd wel een Kuchen-Dump bij u in de buurt. Verder kunnen wij u verzekeren dat u bij ons nooit te veel zult betalen. Wij hebben namelijk keukens in ons assortiment van verschillende prijsklassen. Hierdoor kunt u zelf geheel een keuken samenstellen naar uw budget!

Benieuwd welke Küchen-Dump vestiging er het dichtst bij u in de buurt zit? Bekijk het hier!

Küchen-Dump - delft-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Schieweg 73-75
2627 AT  Delft

Openingstijden

amsterdam
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Nieuwe keuken Delft | Küchen-Dump is uw specialist!

Het voordeel van Küchen-Dump is dat wij snelle levertijden kunnen garanderen. Doordat wij vestigingen verspreid hebben door heel het land, kunnen wij onszelf voorzien van grote voorraden. Een ander voordeel is dat u van tevoren al inspiratie kunt opdoen. Op onze website vindt u namelijk ons inspiratiemagazine. Hierin worden de verschillende keukenstijlen beschreven en inrichtingen gedeeld. Zo kunt u op uw gemak ontdekken welke keukenstijl u het meeste aanspreekt. Natuurlijk helpen onze medewerkers u ook graag bij het ontdekken van uw favoriete stijl. Maak snel een afspraak en ontdek het zelf!

Laat een gratis 3D ontwerp maken

Wanneer u al precies weet wat voor keuken u zou willen en hoe hij ongeveer eruit moet komen te zien, kunt u bij ons een 3D ontwerp laten maken. Het laten maken van een 3D ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend. Mocht het ontwerp niet naar wens zijn dan weet u dit ook meteen. Natuurlijk kunnen er dan nog aanpassingen worden gedaan, zodat de keuken wel geheel naar wens is!

Vraag nu een 3D-ontwerp aan.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Mochten er nog vragen bij u binnen komen voordat u een nieuwe keuken in Delft gaat kopen, dan kan er altijd contact worden opgenomen. U kunt gemakkelijk ons contact opnemen en dan zullen onze medewerkers er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Hopelijk tot snel bij Küchen-Dump!