TERNEUZEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

LUXE KEUKENS TERNEUZEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek in een nieuwe keuken in Terneuzen? Kom dan eens langs bij Küchen-Dump! Bij Küchen-Dump vindt u een ruim aanbod aan keuken sanitair. Doordat wij vestigingen verspreidt hebben door heel Nederland en zelfs België, vindt u altijd een Küchen-Dump bij u in de buurt. Op de website van Küchen-Dump kunt u veel inspiratie opdoen voordat u een nieuwe keuken komt uitzoeken. Zo bieden wij een gratis inspiratiemagazine aan en zijn er diverse blogs te lezen.

Bekijk hier welke Küchen-Dump vestiging het dichtst bij u in de buurt zit.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP TERNEUZEN
Mr. F. J. Haarmanweg 51A
4538 AN Terneuzen 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag28 November09:30 - 17:30
Dinsdag29 November09:30 - 17:30
Woensdag30 November09:30 - 17:30
Donderdag1 December09:30 - 17:30
Vrijdag2 December09:30 - 17:30
Zaterdag3 December10:00 - 17:00
Zondag4 DecemberGesloten

LUXE KEUKEN TERNEUZEN | KÜCHEN-DUMP STAAT VOOR U KLAAR!

Het kan een lastige opgaven zijn om een luxe keuken uit te zoeken. Het is toch veel geld dat wat uitgegeven wordt aan een keuken. Laat u daarom adviseren door onze specialisten. Zij vertellen u graag welke keukens het beste aansluiten bij uw wensen en welk apparatuur u het beste kunt aanschaffen. Om u al een beetje op weg te helpen hebben wij een inspiratiemagazine ontworpen. In dit magazine vindt u alle informatie die u nodig heeft om een keuken in te richten. We laten u de verschillende stijlen zien, delen tips en laten u vooral veel inspiratie foto’s zien. Kortom, het is het zeker waard om dit inspiratiemagazine aan te vragen!

3D ontwerp laten maken bij Küchen-Dump

Wanneer u al een goed beeld in uw hoofd heeft van uw droomkeuken, kan er een 3D ontwerp worden gemaakt. Het laten maken van dit ontwerp is vrijblijvend en gratis. Onder het genot van een kopje of thee zal dit ontwerp met u worden doorgenomen. Maak via de website een afspraak.

Plan een afspraak
Luxe keukens Terneuzen
Luxe keukens Terneuzen

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen over de luxe keukens die wij aanbieden in Terneuzen, dan kunt u altijd contact opnemen. Vul ons contactformulier in en wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Tot snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak